Fotbal international

Scandal între Marius Şumudică şi antrenorul liderului din Turcia. I-a făcut semn să tacă românului şi l-a făcut praf la conferinţă: “Provoacă şi atacă pe toată lumea. E o ruşine!” VIDEO

02.02.2020 | 18:05
Scandal intre Marius Sumudica si antrenorul liderului din Turcia Ia facut semn sa taca romanului si la facut praf la conferinta Provoaca si ataca pe toata lumea E o rusine VIDEO
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a ieșit din nou în prim-plan în campionatul Turciei. Deși echipa sa, Gaziantep, a distrus liderul Sivasspor, scor 5-1, în runda a 20-a din Superliga, antrenorul român a fost implicat într-un nou scandal. ”Șumi” a avut un schimb dur de replici cu antrenorul advers, iar acesta din urmă a condamnat dur ieșirile românului din timpul partidei.

Marius Şumudică, scandal cu antrenorul lui Sivasspor în prima ligă din Turcia

Gaziantep a trecut cu scorul de 5-1 de Sivasspor, în runda a 20-a din Superliga Turciei. A fost meciul în care Alex Maxim, aflat la debut, a impresionat, marcând o ”dublă” și fiind implicat la alte două goluri.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Marius Șumudică a ieșit și el în evidență. Antrenorul român a fost implicat într-un scandal destul de dur cu omologul său de pe banca lui Sivasspor, Riza Calimbay.

În repriza a doua a partidei de duminică, între cei doi a izbucnit un conflict pe marginea terenului și nu a fost cale lungă până la un duel fizic între aceștia.

ADVERTISEMENT

Se pare că disputa a izbucnit după unele gesturi ale lui Șumudică la adresa unor jucători adverși, moment în care antrenorul lui Sivas iar fi spus românului să tacă.

Riza Calimbay, după meci: ”Șumudică provoacă şi atacă pe toată lumea. E o ruşine!”

Imediat după încheierea partidei de pe ”Gaziantep Stadyumu”, antrenorul lui Sivas a explicat de unde a pornit disputa cu Șumudică.

ADVERTISEMENT


”Ceea ce nu pot înțelege este reacția antrenorului advers. Incită publicul, incită jucătorii. Arbitrul a condus excelent meciul în teren, dar pe margine nu a contat.

Șumudică provoacă jucătorii, vine spre ei, fără să fie pedepsit. Este o rușine ceea ce se întâmplă cu antrenorul român”, a spus Riza Calimbay.

ADVERTISEMENT

Șumudică, uimit de succesul lui Gaziantep și mulțumit de Maxim

Marius Șumudică nu a vorbit încă de conflictul cu Riza Calimbay, însă a spus câteva cuvinte despre meciul cu Sivasspor și despre prestația lui Alex Maxim.

”Nu mă așteptam să învingem atât de clar. Dedicăm succesului președintele clubului, care a avut un accident auto în Franța. Pe Maxim îl cunosc foarte bine. A venit fără niciun meci jucat și a demonstrat. Suntem o familie unită la Gaziantep” 

ADVERTISEMENT