News

Scandal între români încheiat cu o crimă, în Italia. Bărbat de 43 de ani, ucis de un conațional

Un scandal izbucnit în Italia între doi cetățeni români s-a încheiat cu o crimă. Un bărbat de 43 de ani a fost ucis în bătaie de un conațional.
21.03.2023 | 15:30
Scandal intre romani incheiat cu o crima in Italia Barbat de 43 de ani ucis de un conational
Scandal între români încheiat cu o crimă, în Italia. Cum s-a produs tragedia. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un conflict izbucnit între doi români, în Italia, s-a încheiat cu o crimă. Un bărbat de 45 de ani și-a bătut un compatriot de 43 de ani până când acesta a rămas fără suflare.

Scandal între români încheiat cu o crimă, în Italia. Cum s-a produs tragedia

Din informațiile prezentate de presa italiană, tragedia a avut loc în seara de luni, 20 martie 2023, în jurul orei locale 21:00. Cei doi conaționali locuiau la Scoglitti, provincia Ragusa din Sicilia.

ADVERTISEMENT

Casa lor, situată într-o zonă rurală, a fost scena acestei drame. Românul în vârstă de 43 de ani, pe nume Vasile Romasc, ar fi fost agresat cu violență de conaționalul său. Cu mâinile goale, acesta din urmă și-a lovit victima până la moarte.

Imediat, la locul crimei au ajuns carabinierii unității Compagnia di Vittoria, precum și un procuror de la Unitatea de Investigații Ragusa. A fost identificat rapid și reținut agresorul, scrie publicația News Sicilia.

ADVERTISEMENT

E vorba de Dumitru Dolhoniuc, în vârstă de 45 de ani. Acesta și-a recunoscut crima, spunând că și-a atacat victima și i-a aplicat lovituri în cap și corp. Se pare că scandalul dintre cei doi români ar fi izbucnit în urma unei dispute privind gestionarea treburilor gospodărești.

Presa din Italia oferă informații despre acest caz grav. Totul s-a întâmplat într-o casă în care locuiau, în total, 5 români. Se pare că aceștia erau colegi de locuință, fiind muncitori în statul european.

ADVERTISEMENT

Ajunși la locul crimei, oamenii legii din Italia au derulat cercetări în interiorul locuinței unde se aflau românii. Toți locatarii au fost audiați și puși să relateze tot ceea ce știau despre incident. Toate mărturiile au confirmat, în cele din urmă, faptul că autorul crimei este individul de 45 de ani.

Suspectul crimei, arestat preventiv

După ce au pus cap la cap toate elementele, polițiștii din Ragusa au decis să-l rețină pe Dumitru Dolhoniuc. Acuzat de omor deosebit de grav, conaționalul nostru a fost plasat în arest preventiv la închisoarea Ragusa, după dispoziția Autorității Judiciare locale.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al lui Vasile Romasc, care prezenta mai multe semne de agresiune, a fost transportat la morga cimitirului municipal din Vittoria pentru a fi supus autopsiei de către medicul legist.

ADVERTISEMENT
Tags: