Life

Scandal la nunta lui Britney Spears! Fostul soț a întrerupt evenimentul. Ce a urmat

Nunta lui Britney Spears cu Sam Ashgari a fost întreruptă de fostul ei soț, Jason Alexander. A ieșit un adevărat scandal în cea mai fericită zi a cântăreței de muzică pop.
10.06.2022 | 12:45
Scandal la nunta lui Britney Spears Fostul sot a intrerupt evenimentul Ce a urmat
Britney Spears, nuntă cu scandal. Foto: TMZ.COM
ADVERTISEMENT

Britney Spears s-a căsătorit, joi, 9 iunie 2022, cu partenerul ei de viață, Sam Ashgari, însă nunta nu a fost lipsită de scandal. Scandalul a devenit sinonim cu orice eveniment care o implică în ultima perioadă pe cântăreața de muzică pop, iar cel mai frumos moment al vieții sale putea să se transforme într-un iad.

Scandal la nunta lui Britney Spears. Fostul ei soț, încătușat

Fostul soț al vedetei, Jason Alexander, a încercat să blocheze nunta superstarului american. Petrecerea s-a ținut la casa ei din Thousand Oaks, California.

ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost reținut după ce s-a prezentat la poarta casei și a pătruns în curte. Forțele de ordine care păzeau vila de ochii jurnaliștilor curioși au intervenit imediat.

Acesta a reușit, totuși, să pătrundă pe terenul locuinței vedetei, aproape de cortul de nuntă instalat unde mesenii au celebrat evenimentul, notează TMZ.

ADVERTISEMENT

Alexander a fost scos imediat de acolo, cu toate că le-a spus bodyguarzilor că Britney l-a invitat la nuntă. Fostul soț al cântăreței a dus o luptă corp la corp cu cei care o păzeau pe artistă. Acesta a fost pus la un moment dat la pământ pentru a-i potoli pornirea recalcitrantă.

Jason nu a reușit să convingă pe nimeni în legătură cu accesul său la nuntă. După tot tărăboiul pe care l-a creat, care i-a speriat și pe miri, acesta a fost încătușat și dus la Poliție.

ADVERTISEMENT

„Jason Alexander a fost încătișat, luat în custodia Poliției și arestat. Îmi exprim mulțumirile Departamentului Poliției Comitatului Ventura pentru răspunsul prompt și profesionalism”, a declarat avocatul Mathew Rosengart, apărătorul lui Britney, pentru PageSix.

Momentul în care Jason Alexander este pus la pământ de forțele de ordine. Foto: TMZ

Jason Alexander i-a terorizat pe apropiații vedetei în ultima vreme

Jason Alexander a susținut-o pe Britney în procesul pe care l-a intentat tatălui ei. A participat la o serie de mitinguri #FreeBritney. Cu toate acestea, istoria lui cu familia cântăreței nu a fost una de lapte și miere.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a mai avut probleme cu legea și a fost acuzat că a contribuit la distrugerea imaginii lui Spears în urmă cu câțiva ani. Petrecerile controversate și abuzul de substanțe interzise l-au transformat într-un personaj indezirabil pentru apropiații lui Britney.

Acesta fusese prins, la un moment dat, sub influența drogurilor la volan. După divorțul de Britney, Jason obișnuia să o urmărească peste tot pe cântăreață. Ba chiar, în luna ianuarie a acestui an a intrat în casele unor rude de-ale vedetei într-un mod intempestiv. Printre ele s-a numărat și moșia mamei sale din Serenity.

Nu doar că a violat domiciliul apropiaților vedetei, dar a și postat filmulețe de la fața locului pe contul său de Instagram. Alexander a susținut dintotdeauna că vrea să o recupereze pe Britney. A declarat că o iubește. Și-a justificat faptele spunând că tot ce face o face din dragoste pentru fosta soție.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: