Life

Scandal la Survivor România 2021. E fără precedent ce s-a întâmplat cu Războinicii

30.01.2021 | 21:02
Scandal la Survivor Romania 2021 E fara precedent ce sa intamplat cu Razboinicii
ADVERTISEMENT

Scandal la Survivor România 2021. Situație fără precedent în tabăra Războinicilor, la o zi distanță după ce au pierdut lupta pentru imunitate cu echipa Faimoșilor.

Echipa pierzătoare de vineri a fost nevoită să propună spre eliminare un coechipier, astfel că spiritele s-au încins în sânul colectivului lor.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că cea nominalizată spre eliminare a fost Andreea, nu ea a fost în mijlocul conflictului ce a izbucnit după consiliul din Republica Dominicană, ci Musty.

Scandal la Survivor România 2021. E fără precedent ce s-a întâmplat cu Războinicii

Musty a fost surprins în timp ce se plânge că este pus la zid pentru faptul că nu a dat totul pe traseu când au existat și alți concurenți, susține el, care au fost în aceeași postură.

ADVERTISEMENT

”E lipsă de respect acum, că te bagi peste mine”, i s-a spus lui Musty, potrivit KanalD.

Acesta a mai fost acuzat că, deși susține că este cel mai matur din echipă, are 40 de ani și pretinde respect, el, de multe ori, nu oferă respect. Imediat după jocul de ieri au avut loc tensiuni în echipă, Musty fiind acuzat imediat că nu a luptat până la ultimul punct.

Iată dialogul încins din echipa Războinicilor de la Survivor România 2021:

  • Roxana: Tu mereu le iei personal, nu le mai lua așa.
  • Marilena: Nu mai țipa, Musty! Tu mereu spui că ești cel perfect!
  • Roxana: Eu te rog să nu îmi mai spui tu mie că tu ai 40 de ani și că eu nu înțeleg! Te aud doar p tine că îți bagi picioarele în orice și devine foarte agasant.
  • Marilena: Pe mine nu mă intereseaza că tu ai 40 de ani și eu am 26 de ani, toți suntem egali. Tu ești liderul nostru, dar nu pe asta se bazează.
  • Musty: E lipsă de respect să îmi vorbești într-un anumit fel! Eu nu ți-am spus ție niciodată așa ceva!
  • Roxana: Eu începeam să vorbesc ceva și tu te-ai băgat peste mine! Ce naiba?!
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021. Victorie clară pentru Faimoșii în disputa pentru imunitate

Lupta pentru imunitate a fost una intensă și plină de surprize. Faimoșii s-au descurcat excepțional pe teren în seara aceasta, motiv pentru care au adunat punctele necesare pentru a câștiga trofeul imunității.

Faimoșii au făcut un adevărat spectacol pe teren, conducând detașat cu 10 la 4, punctul care le-a adus victoria fiind înscris de Majda. Așa se face că echipa Războinicilor se află în postura de a alege un coleg care nu ar mai merita să rămână în competiția Survivor România.

ADVERTISEMENT

Războinicii au explodat și au început să-și reproșeze unul altuia ce s-a greșit în timpul jocului. Una dintre concurentele care a izbucnit a fost Marilena care i-a reproșat lui Musty neimplicarea în anumite momente cheie.

ADVERTISEMENT