Life

Survivor România 2021 Live Video. Situație fără precedent. Vezi aici episodul de astăzi, 30 ianuarie

30.01.2021 | 22:45
Survivor Romania 2021 Live Video Situatie fara precedent Vezi aici episodul de astazi 30 ianuarie
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021, unul dintre cele mai urmărite reality show-uri din România, continuă sâmbătă, 30 ianuarie, cu un nou episod care se anunță a fi unul extrem de spectaculos. 


UPDATE. Vești proaste pentru Războinici, au pierdut jocul de imunitate și sunt nevoiți să nominalizeze pe unul dintre ei la Consiliul Survivor România. Practic, faimoșii nu le-au dat nicio șansă, au condus cu 7-0 și în final s-au impus cu 10 la 4.

ADVERTISEMENT

UPDATE. Scene halucinante în tabăra războinicilor. După pierderea jocului a început un adevărat scandal. Ceea ce s-a întâmplat e fără precedent de când a început emisiunea. Avem imaginile video.


În ultima ediție, ambele echipe, atât cea a Faimoșilor cât și cea a Războinicilor au avut de trecut prin clipe foarte dificile în primul joc de Imunitate din noul sezon.

ADVERTISEMENT

Faimoșii au fost în dublă inferioritate numerică pe când Războinicii au jucat și ei cu un om mai puțin. Până acum, Faimoșii au fost cei care au pierdut de fiecare dată fiind nevoiți să își nominalizeze câte un om spre a părăsi competiția.

Survivor România 2021. Sâmbătă, 30 ianuarie, o nouă ediție Vezi Live Video

Survivor România 2021 revine pe micile ecrane sâmbătă cu un nou episod, de la orele 20:00, la Kanal D.  Cel de-al doilea sezon Survivor România, prezentat de Daniel Pavel, s-a dovedit încă de la început unul plin de culoare și adrenalină.

ADVERTISEMENT

Dincolo de condițiile grele din Republica Dominicană, concurenții trebuie să facă față traseelor dificile și care îi solicită la maximum, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Sâmbătă se anunță o noua ediție cu mult suspans. în care Războinicii și Faimoșii se vor confrunta din nou într-un joc extrem de dificil. Ediția de sâmbătă seară poate fi urmărită Live Video pe Kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Echipele care se confruntă la Survivor România 2021

În ceea ce privește concurenții, cei care se vor lupta pentru supraviețuire în Republica Dominicană, dar și pentru marele trofeu Survivor România 2021, sezonul 2, sunt împărțiți în două echipe.

Din echipa Războinicilor fac parte Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Lor li se opun Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Survivor România este un concurs de rezistență, iar dincolo de probele pe care le au de trecut, concurenții au o serie de restricții și la mâncare. Show-ul se desfășoară în Republica Dominicană, iar aici, fiecare echipă trebuie să își construiască singură adăpostul pentru a dormi.

Pe lângă probele solicitante în care se confruntă cele două echipe, participanții sunt nevoiți să trăiască în jungla Dominicană, să își facă un loc în care să se adăpostească de vremea rea, dar și să caute de mâncare.

ADVERTISEMENT