Life

Scandal mare la Casa Regală. Regina Letizia ar fi avut o relație cu fostul cumnat

Regina Letizia a Spaniei, în mijlocul unui scandal amoros. Fostul său cumnat susține că a avut o relație cu ea în trecut.
07.12.2023 | 16:59
Scandal mare la Casa Regala Regina Letizia ar fi avut o relatie cu fostul cumnat
Regina Letizia, în mijlocul unor controverse. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Liniștea familiei regale spaniole a fost zdruncinată. Regina Letizia ar fi avut o relație cu fostul său cumnat, Jaime Del Burgo. Chiar el este cel care a afirmat că s-a iubit cu soția regelui Felipe al VI-lea.

Regina Letizia a Spaniei, acuzată că a avut o relație cu fostul său cumnat

Este scanadal la Casa Regală, după ce Jaime Del Burgo a afirmat că a avut o relație cu Regina Letizia a Spaniei. Dezvăluirile au fost făcute în cartea „Letizia & I”, scrisă de jurnalistul Jaime Penafiel.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al surorii reginei, Telma Ortiz, susținut că povestea de dragoste dintre el și cumnata lui a continuat chiar și după ce regina Letizia a făcut nunta cu Regele Felipe al VI-lea.

Jaime Del Burgo locuiește în prezent în Marea Briatanie, dar timp de doi ani, din 2012 și până în 2014, a fost căsătorit cu Telma Ortiz. În carte, el a susținut că Regina Letizia l-a sunat chiar înainte de nunta sa.

ADVERTISEMENT

În timpul întâlnirii lor, soția Felipe al VI-lea l-ar fi ținut de mână și l-ar fi întrebat de ce nu a cerut-o niciodată în căsătorie, de asemenea, cerându-i să nu o părăsească niciodată, după cum notează adevărul.ro. 

Bărbatul a publicat o imagine care să-i dovedească spusele

Pentru a demonstra că, într-adevăr, a avut o relație cu regina care a făcut furori cu o rochie care costă numai 160 de lei, Jaime Del Burgo a făcut publică și o fotografie.

ADVERTISEMENT

El a afirmat că imaginea a fost făcută chiar de Regina Letizia, în baie, în timp ce purta o pashmina neagră, despre care spune că i-a aparținut. Mai mult, susține că a primit și un mesaj de dragoste.

Aceasta i-ar fi spus că îi poartă hainele pentru a se simți mai aproape de el. „Iubire. Port pashmina ta. E ca și cum te-aș simți alături de mine. Are grijă de mine. Mă protejează.

ADVERTISEMENT

Număr orele până când ne vom revedea. Te iubesc”, i-ar fi scris regina. Totuși, în ciuda acestor acuzații, reprezentanții Casei Regale, contactați de Daily Mail, au oferit următorul răspuns: „Nu avem niciun comentariu de făcut în legătură cu acest lucru”.

ADVERTISEMENT