Life

Regina Letizia a Spaniei, ținuta cu care a luat toate privirile. Cât costă rochia purtată de soția Regelui Felipe

Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie îndrăzneață. Cât costă ținuta acesteia de la decernarea premiilor din sportul spaniol, la care a participat alături de soțul ei.
20.07.2022 | 09:11
Regina Letizia a Spaniei tinuta cu care a luat toate privirile Cat costa rochia purtata de sotia Regelui Felipe
Cât costă rochia purtată de Regina Letizia a Spaniei. Foto: Colaj Fanatik / Hepta
ADVERTISEMENT

Regina Letizia a cucerit privirile tuturor cu ultima sa apariție publică, la un eveniment important din Spania. Iată cât costă rochia purtată de aceasta.

Cât costă rochia purtată de Regina Letizia a Spaniei

Soția Regelui Felipe a purtat o ținută complet roșie, cu o rochie marca Ana Cherubina, pe care a mai purtat-o și în anul 2019.

ADVERTISEMENT

Regina Spaniei a avut o alegere îndrăzneață pentru ultimul eveniment la care a participat. Aceasta este o ferventă susținătoare a sustenabilității, așa că nu este neobișnuit pentru ea să poarte aceeași ținută de mai multe ori, lucru care s-a întâmplat și de această dată.

Astfel, trei ani mai târziu, Regina Letizia a Spaniei apare din nou cu aceeași ținută, pe care o poartă cu mândrie și încredere.

ADVERTISEMENT

Rochia purtată de aceasta este una simplă, cu o lungime asimetrică, peste genunchi și cu un detaliu care îi accentuează talia de viespe.

Ținuta are mâneci scurte și un decolteu mic. Rochia purtată de Regina Letizia costă doar 280 de euro.

ADVERTISEMENT

Pantofii cu toc, tot de culoare roșie,sunt destul de înalți, fiind un lucru obișnuit pentru Regina Letizia să îi poarte, mai ales în preajma soțului său, care este un bărbat foarte înalt.

Și încălțămintea reginei este tot una cu care a mai avut apariții, aceasta fiind o împătimită a pantofilor.

ADVERTISEMENT

Marca acestora din imagini este Felipe Varela și regina îi are de ani buni în colecția sa impresionantă.

Regina Letizia și Regele Felipe
Regina Letizia și Regele Felipe. Foto: Hepta

Ce accesorii a purtat Regina Spaniei

În ceea ce privește accesoriile, soția regelui Spaniei a ales puține bijuterii, având o pereche de cercei cu rubine și diamante care au aparținut Reginei Sofia. De asemenea, Regina Letizia a ales un singur inel statement, de la Karen Hallam.

Ținuta aleasă de Regina Spaniei a fost pentur un eveniment oficial, în care sportivii spanioli au fost premiați pentru eforturile lor.

Este vorba despre un eveniment anual, iar premiile poartă numele regalităților spaniole.

ADVERTISEMENT
Tags: