Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Scandal nuclear Becali – Răchită. „Dobitocule!” / Ați făcut școala la Rahova, eu la Prahova!”

Gigi Becali şi Valeriu Răchită au declanşat un scandal uriaş. Patronul FCSB şi fostul fotbalist au avut un schimb dur de replici, care a escaladat rapid şi s-a ajuns la jigniri de ambele părţi.
11.08.2023 | 11:43
Scandal nuclear Becali  Rachita Dobitocule  Ati facut scoala la Rahova eu la Prahova
Scandal nuclear Becali – Răchită. „Dobitocule!” / Ați făcut școala la Rahova”
ADVERTISEMENT

Scandal uriaş între Gigi Becali şi Valeriu Răchită în direct la FANATIK SUPERLIGA. Patronul FCSB a fost foarte supărat de remarcile făcute de fostul fotbalist al Stelei la adresa lui Mihai Stoica.

Scandal nuclear Becali – Răchită. „Dobitocule!” / Ați făcut școala la Rahova”

Gigi Becali a erupt la emisiunea moderată de Horia Ivanovici, iar cei doi au avut un schimb dur de replici care a escaladat imediat şi s-a ajuns la jigniri. În cele din urmă, spiritele s-au calmat, iar cei doi şi-au cerut iertare:

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: Nu mai lăsaţi să jignească oamenii. Spune-i lui Răchită să termine cu jignirile. Meme este fratele meu. Nu pot să intru şi fratele meu să fie jignit. Vremurile cu jignirile au trecut. Nu-i mai lăsaţi să jignească pe oameni. 

Mi-a zis Meme: «Se poate aşa ceva?». Pentru ce ironie? Să vorbească despre fotbal. Dacă nu îi place de Meme trebuie să îl jignească? Până la urmă, Răchită este om să ironizeze? Este el o ironie. 

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită: Nici nu ştiţi ce înseamnă ironie.

Gigi Becali: Păi eşti ironie tu.

“Eşti prea prost. Ţărănoiul ăla ce jigneşte”

Vivi Răchită: La Jilava aţi învăţat-o pe asta? Ştiţi care este diferenţa dintre noi? Aţi învăţat la Rahova, iar eu la Prahova. 

Gigi Becali: Eşti prea prost. Dobitocule! Ţărănoiul ăla ce jigneşte.

Vivi Răchită: Un cioban! 

Gigi Becali: Ce treabă are cu Meme Stoica? Are ceva de împărţit cu Meme? Să stea acasă la el! Prea o ţine. Eu nu m-am enervat de 10 ani. Mă doare inima de prietenii mei şi de fraţii mei. Le-am luat case şi vile la toţi. Le-am făcut vile tuturor care lucrează cu mine.

ADVERTISEMENT

Mie nu-mi convine că de ce, eu trebuie să chem duhovnicul să mă spovedesc, că l-am jignit pe Răchită, pentru ce să mă spovedesc eu toată ziua. M-am enervat, m-am mâniat, acum vine preotul să-mi facă dezlegare.

“Când era pe vremuri și făceam toți asta, eram mai primitivi, venisem din comunism”

Nu vreau! Pentru ce, că stau în viața publică? Nu mai bine mă retrag. Zic să fiu prieten cu voi, să vă fac emisiuni, zic din dragoste să vorbesc cu voi, dar lăsați-mi oamenii în pace, comentați fotbal!

ADVERTISEMENT

Poți să zici de fotbal, dar să-l jignești? Domnule, ăla nu știe administrație de fotbal, ăla nu știe aia, cei mai proști fotbaliști sunt ai FCSB, nu mă deranjează. Dar, să nu jignim mă.

Horia Ivanovici: Vă rog liniștiți-vă, vă plesnește ceva, Doamne ferește.

Gigi Becali: Bă Horia, când era pe vremuri și făceam toți asta, eram mai primitivi, venisem din comunism, nu mai merge așa. Nu mai este așa. Eu îl rog frumos pe Răchită, lasă-l în pace.

 „Hai să ne împăcăm. Gata, ne împăcăm și cu voi, și cu Răchită”

În final, Gigi Becali a fost cel care a dat tonul împăcării: „Hai să ne împăcăm. Gata, ne împăcăm și cu voi, și cu Răchită. E duhovnicul aici și mi-a dat dezlegare”

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este LIVE și în EXCLUSIVITATE pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri. Premiera are loc în aceeași zi, de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Scandal Răchită - Becali

ADVERTISEMENT
Tags: