Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 11 august. Nea Darie, cel mai mare suporter al FCSB, vine la emisiune alături de Gheorghe Mustaţă

FANATIK SUPERLIGA revine în forță, vineri, 11 august. Ediție specială cu Horia Ivanovici alături de invitații Andrei Vochin, Dănuț Lupu, Vivi Răchită, Robert Niță şi Sorin Cârţu.
11.08.2023 | 12:01
Fanatik SuperLiga vineri 11 august Nea Darie cel mai mare suporter al FCSB vine la emisiune alaturi de Gheorghe Mustata
Fanatik SuperLiga, vineri, 11 august. Nea Darie, cel mai mare suporter al FCSB, vine la emisiune alături de Gheorghe Mustaţă
ADVERTISEMENT
11-08-2023
09:06

Nea Darie, cel mai mare suporter de la FCSB, vine la emisiune alături de Gheorghe Mustaţă

Nea Darie, unul dintre cei mai înflăcăraţi fani de la FCSB care a plâns la revenirea în Ghencea, vine la FANATIK SUPERLIGA alături de Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord. Rămâi pe site-ul FANATIK.RO pentru a urmări emisiunea. 

Prin intermediul publicaţiei noastre, Nea Darie l-a întâlnit pe Gheorghe Mustaţă, care i-a oferit un tricou şi a intermediat întâlnirea cu Tavi Popescu, jucătorul preferat al pătimaşului suporter. Nea Darie va povesti la FANATIK SUPERLIGA cum a trăit din peluză meciul cu Nordsjaelland. 

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, vineri, 11 august, ora 10:30, doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” cu o ediție specială în care vor fi analizate în amănunt meciurile echipelor românești din cupele europene.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 11 august, ora 10:30, cu Horia Ivanovici, Andrei Vochin, Dănuț Lupu, Vivi Răchită, Robert Niță şi Sorin Cârţu

Se joacă la foc automat în această perioadă, iar Horia Ivanovici și invitații săi vă invită la un spectacol garantat în care sunt puse pe masă cele mai tari informații din fotbalul românesc. Aşadar, pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet.

ADVERTISEMENT

Totul, pentru a sta cu ochii pe cele mai savuroase și punctuale analize și declarații după meciurile tur al echipelor românești din turul al treilea preliminar al UEFA Conference League. Totodată, etapa a 5-a din SuperLiga, în care FCSB, Farul și Sepsi și-au amânat partidele, va fi prefațată de Horia Ivanovici și invitații de top din platou.

FCSB a revenit pe Ghencea în cupele europene, în timp ce Farul a primit vizita campioanei Estoniei la Constanța. De asemenea, Sepsi vrea să demonstreze că „dubla” cu CSKA Sofia nu a fost o întâmplare, printr-o prestație solidă împotriva kazahilor de la FC Aktobe.

ADVERTISEMENT

Toate declarațiile, analizele, comentariile și reacțiile înainte și după meciurile echipelor românești din Conference League, și nu numai, presărate cu umor și „omor”, vor garanta un spectacol de zile mari la o ediție specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Nu va fi neglijat nici campionatul românesc, care reprezintă punctul de atracție pentru microbiștii români. Situațiile de la Rapid, Dinamo, CFR Cluj sau Universitatea Craiova se află pe agenda de zi. Stați cu ochii pe FANATIK SUPERLIGA pentru a lua la cunoștință despre tot ce mișcă în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT