Life

Scandal total după înmormântarea Ronei Hartner. Cui îi va fi încredințată, de fapt, fiica actriței

Dispută aprinsă după ce actrița Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum. Cu cine va rămâne fata regretatei cântărețe.
04.12.2023 | 08:50
Scandal total dupa inmormantarea Ronei Hartner Cui ii va fi incredintata de fapt fiica actritei
Dispută aprinsă după ce actrița Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum. Cu cine va rămâne fata regretatei cântărețe. Sursa foto: captură video Youtube / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandal total după înmormântarea Ronei Hartner. Cui îi va fi încredințată, de fapt, fiica actriței, Rita Sumalya, în vârstă de 15 ani. Adolescenta a primit întreaga avere a vedetei care a încetat din viață la numai 50 de ani.

Dispută aprinsă după ce actrița Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum. Cu cine va rămâne fata regretatei cântărețe

Dispută aprinsă după ce actrița Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum. Cu cine va rămâne fata regretatei cântărețe care a fost înmormântată în cimitirul Bellu Catolic din București, în cursul zilei de 1 decembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Fiica vedetei își dorește să locuiască în continuare pe Coasta de Azur, unde are o locuință primită moștenire, prin notar, de la mama sa. Mai mult, vrea să își continue studiile acolo unde s-a născut și a crescut.

Inițial, s-a vehiculat că va rămâne în sânul familiei care i-a fost alături, însă apariția tatălui său a făcut-o să ia cu totul altă decizie. Rita Sumalya ar vrea să stea cu figura paternă cu care nu a avut o legătură tocmai strânsă până acum.

ADVERTISEMENT

„Fata vrea să-și continue studiile în Franța. A fost alegerea ei să stea și cu părintele său. Rocco ne-a spus acest lucru după înmormântare. Tatăl și fiica s-au regăsit după ani buni și au stat de vorbă în aceste momente dureroase.

E o situație grea pentru ea, mai ales că e foarte apropiată și de rudele sale, de mătușa, unchiul si bunica din partea mamei, care de asemenea vrea să rămână la ea”, a spus o persoană care a fost apropiată de Rona Hartner, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Fata Ronei Hartner s-a întors în Franța

„Lupta pentru custodie e abia la început… După înmormântare, atât Sumayla, cât și tatăl ei, bunica sa și fratele Ronei s-au întors toți în Franța”, a mai spus aceeași persoană, mai arată sursa citată.

Rona Hartner nu s-a gândit cum îi va fi încredințată fiica sa pentru că nu credea nicio secundă că va muri. A luptat cu toate puterile cu cancerul la plămâni și cu metastazele la creier și nu și-a pierdut niciodată speranța.

ADVERTISEMENT

A învins în urmă cu câțiva ani cancerul de ficat și colon și credea că va reuși și de această dată. Și-a făcut testamentul în vara anului acesta, după ce doctorii i-au sugerat asta. Era însoțită chiar de fiica sa, Rita Sumalya.

ADVERTISEMENT