Life

Scandal total la Survivor! Mihai Zmărăndescu, gesturi obscene și cuvinte dure pentru Robert: „Ești tare doar pe bancă!”

Scandal total la Survivor! Mihai Zmărăndescu s-a dezlănțuit la adresa lui Robert din echipa Războinicilor și i-a adresat cuvinte dure și semne obsecene.
20.02.2023 | 21:44
Scandal total la Survivor Mihai Zmarandescu gesturi obscene si cuvinte dure pentru Robert Esti tare doar pe banca
Mihai Zmărăndescu, gesturi obscene și cuvinte dure pentru Robert. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Zmărăndescu și Ada de la Faimoși au luptat împotriva lui Robert și Andreei de la Războinici, într-o luptă mixtă de fete și băieți. Scandalul a izbucnit după terminarea cursei!

Mihai Zmărăndescu, gesturi obscene și cuvinte dure pentru Robert

Scorul a devenit 7 la 3 în favoarea Faimoșilor după ce Mihai Zmărăndescu și Ada au reușit să doboare găleata cu vopsea înaintea adersarilor, iar atunci Mihai Zmărăndescu s-a dezlănțuit.

ADVERTISEMENT

Astfel, fiul lui Cătălin Zmărăndescu i-a adresat cuvinte dure lui Robert, acuzându-l că „este tare doar pe bancă”. De asemenea, concurentul de la Survivor i-a arătat și semne obscene acestuia.

„Hai mă că ești tare doar pe bancă! Ești tare și aici? Nu te pune cap în cap cu mine acum! Ești tare aici, ah? Am ceva în ochi? (n.r îi arăta un semn obscen). Ești leșinat! Te-am luat pierdut din lateral”, a spus Mihai Zmărăndescu, în timp ce mergea amenințător spre colegul său.

ADVERTISEMENT

În timp ce Mihai Zmărăndescu și Ada de la Faimoși erau aplaudați de colegii lor, Robert a încercat să le explice Războnicilor de ce au pierdut lupta.

„Cine-i tancul? Avem un nou tanc! Sunteți top”, le-au spus Faimoșii celor doi colegi care au reușit să aducă un punct important pentru echipă, în jocul pentru imunitate de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Totodată, Robert a spus că nu este „ok” ce a făcut Mihai Zmărăndescu. „Da, mă, am intrat în nisip și când intri în nisip, nu ai cum să… Da, mi-a arătat… Nu e deloc ok”, a spus Robert, în timp ce Kamara a acuzat că acesta a arătat prima dată semne obscene.

„Ai arătat și tu, Robert, pe la spate. Am văzut, Tu ai arătat primul”, a spus Kamara, luându-i apărarea colegului său din tabăra Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

„El e sportiv, eu sunt barman, adică despre ce vorbim?”, a mai spus Robert din echipa Războinicilor, extrem de nemulțumit de atitudinea lui Mihai Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT
Tags: