Life

DOC explică scandalul cu Bianca Patrichi de la Survivor: „Am aflat acasă că sunt acuzat de hărțuire sexuală”

DOC a explicat scandalul cu Bianca Patrichi de la Survivor România. A aflat de la soție că este acuzat de hărțuire sexuală.
21.04.2023 | 16:58
DOC explica scandalul cu Bianca Patrichi de la Survivor Am aflat acasa ca sunt acuzat de hartuire sexuala
DOC a explicat scandalul cu Bianca Patrichi. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

DOC a mers la rubrica sosurilor iuți din emisiunea lui Măruță, dar nu a scăpat de întrebările despre Survivor România. Rapperul a explicat scandalul cu Bianca Patrichi, care l-a acuzat ca „s-a frecat de fundul ei”.

DOC, adevărul despre scandalul cu Bianca Patrichi de la Survivor

Invitat la rubrica sosurilor iuți a lui Cătălin Măruță, DOC a oferit răspunsuri asumate pentru întrebările primite. Telespectatorii au fost curioși dacă, într-adevăr, au existat atingeri interzise cu Bianca Patrichi la Survivor. Faimoasa l-a acuzat că e agresor, însă el a aflat abia după eliminare.

ADVERTISEMENT

„Faza cu Bianca. Când m-am întors acasă am aflat că sunt acuzat de hărțuire sexuală. Nevastă-mea zice: ‘La un moment dat, Bianca stătea în poziția ei caracteristică pentru a-și arată caracteristicul și tu erai în spate și te-ai apropiat de caracteristic cu fața’.

E ca ca o tamponare în trafic, la care faci o amiabilă. Dar nu a fost voită. Eu mă uitam în față, la traseu, și am intrat într-o mică coliziune cu caracteristicul. Coliziunea nu a fost voită, pentru că acolo n-ai proteine și n-ai bumper. Gata, am spus-o și pe asta”, a explicat DOC, comparând toată întâmplarea cu un accident în trafic.

ADVERTISEMENT

DOC o admiră pe Războinica Alexandra Ciomag. Ce a spus despre fosta rivală de la Survivor

Și dacă a negat tot ce a spus fosta sa colegă, DOC are, în schimb, o părere mai bună despre Războinica Alexandra Ciomag. Pus în situația de a alege cu ce concurentă de la Survivor ar vrea să populeze o insulă pustie, balanța a înclinat spre tânără.

„Alexandra Ciomag, de la Survivor. Nu e ok, sunt căsătorit. Hai, citește. Ce Dumnezeu atâta rușine, am urlat la toată lumea acolo. Sunt chestii care nu se vor întâmpla niciodată.

ADVERTISEMENT

(…) Era simpatică. Era la limita adulției. Parcă fumase de fiecare dată când era în consiliu. Era caterincă. Inspira tinerețea la care un adult ca mine râvnește. Era foarte boemă”, a declarat DOC, fostul concurent Survivor,  la Pro TV.

DOC nu a ținut cont că Dana Nălbaru s-a pocăit. Ce a spus despre soția lui Dragoș Bucur

De altfel, întrebat de ce femeie celebră a fost atras în tinerețe, DOC a numit-o imediat pe Dana Nălbaru. Fostul concurent de la Survivor nu a ținut cont de faptul că soția lui Dragoș Bucur a recunoscut recent că s-a pocăit și i-a lăudat frumusețea.

ADVERTISEMENT

„Stai să-mi dau seama dacă am fost în tinerețe. Dana Nălbaru, că eram mic și eu. Citesc, nu mi-e rușine. Suntem băieți mari. Erau câteva femei frumoase la televizor, era una dintre ele. Are și acum o frumusețe naturală. Mie îmi plac nealterările naturii”, a afirmat DOC.

În cadrul același apariții, DOC a fost nevoit să numească și un rapper fără talent, dar, în ciuda replicilor acide date colegilor de la Survivor, nu și-a dorit să supere pe nimeni din industrie. Astfel, a ales un nume retras din activitate.

„Vai de mine și de mine, câți sunt. O secundă, că-s mulți. Nu-mi dau seama de cine să zic. Toți sunt foarte ok. M-au trecut și apele și râurile și Delta Dunării. Sunt dinozaur, dar nu…

Stai puțin, să caut pe net, că nu mai știu cum îl chema. Gata, știu, Casanova e rapper, la un moment dat era cunoscut. Pe nou, toată lumea e talentată. Toți sunt super șmecheri. Făcea rapp p***o. În ’93 era omul, rupea”, a afirmat DOC, fostul Faimos de la Survivor.

ADVERTISEMENT