Life

Scandal total între Daniel Onoriu și fosta soție. ”Mi-ai furat banii, m-ai băgat la pușcărie. Vreau să scap de tine!”

Dispută aprinsă între Daniel Onoriu și fosta parteneră de viață, Isabela. Declarațiile tranșante făcute de pilotul de raliu.
30.11.2023 | 23:48
Scandal total intre Daniel Onoriu si fosta sotie Miai furat banii mai bagat la puscarie Vreau sa scap de tine
Dispută aprinsă între Daniel Onoriu și fosta parteneră de viață, Isabela. Declarațiile tranșante făcute de pilotul de raliu. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Scandal total între Daniel Onoriu și fosta soție. Sportivul susține că tânăra cu care se află în plin proces de divorț i-a furat banii și l-a băgat la pușcărie câteva luni bune. Vedeta abia așteaptă să scape de frumoasa blondină.

Dispută aprinsă între Daniel Onoriu și fosta parteneră de viață, Isabela. Declarațiile tranșante făcute de pilotul de raliu

Dispută aprinsă între Daniel Onoriu și fosta parteneră de viață, Isabela. Declarațiile tranșante făcute de pilotul de raliu într-o filmare de pe TikTok. Sportivul și frumoasa blondină au depus actele de divorț încă de anul trecut.

ADVERTISEMENT

Separarea nu a intervenit nici în momentul de față pentru că tânăra susține că vedeta i-a distrus bunuri, i-a ars mai multe obiecte vestimentare și chiar i-a amanetat bijuteriile. În plus, susține că a fost jignită și amenințată des.

Pe de altă parte, pilotul susține că fosta soție nu a muncit niciodată în viața ei și că mereu a stat pe banii bărbaților cu care a avut relații sentimentale. Se pare că Isabela nu a avut niciun venit în timpul mariajului care a durat 6 ani.

ADVERTISEMENT

„Tu nu știi să faci nimic, nu ai un ban, nu ai muncit în viața ta, ai trăit doar din banii bărbaților. Hai să ne optim, hai să mergem să divorțăm. Mi-ai furat banii, oprește-te, hai să divorțăm cât mai repede. Oprește-te, Isabela.

M-ai băgat la pușcărie nouă luni de zile. Am mașini, am bani, am casele pe care le-ai blocat tu. Hai să divorțăm, te rog din suflet. Vreau să scap de tine, să ne vedem fiecare de viața lui”, a spus Daniel Onoriu pe contul de TikTok.

ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu vrea să fie un bărbat liber

Daniel Onoriu a mai subliniat că vrea să fie cât mai repede un bărbat liber și să nu mai fie legat de fosta soție, Isabela. Mai mult, sportivul susține că blondina i-a furat casa în perioada în care se afla în comă, la spital.

A acuzat-o pe fosta parteneră de viață și pentru faptul că a ajuns în spatele gratiilor. Cei doi urmează să ajungă în instanță, în fața judecătorilor, la începutul anului viitor când speră să semneze actele de divorț.

ADVERTISEMENT

„Sper să înțelegi Isabela ceea ce îți spun și să termini. Hai să divorțăm în mod civilizat și să ne vedem fiecare de viețile noastre”, este mesajul care descrie postarea lui Daniel Onoriu în online.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Polița RCA. Documentele în baza cărora vor fi încasate daunele în anumite situații
Polița RCA. Documentele în baza cărora vor fi încasate daunele în anumite situații
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni