News

Scandal uriaș pe străzile din Buzău: o femeie atacată de soț s-a ascuns într-o bancă. Gestul extrem comis de agresor

A fost scandal uriaș, joi după amiaza, în Buzău, acolo unde o femeie a fost atacată de soț. Victima s-a ascuns într-o bancă. Ce a făcut agresorul.
19.05.2023 | 11:57
Scandal urias pe strazile din Buzau o femeie atacata de sot sa ascuns intro banca Gestul extrem comis de agresor
Scandal uriaș pe străzile din Buzău: o femeie atacată de soț s-a ascuns într-o bancă. Sursa foto: Antena 3 / reporterbuzoian.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandal uriaș, joi, pe străzile din Buzău. O femeie a fost atacată de soț, iar de frică s-a ascuns într-o bancă. După acest incident, de teama poliției, bărbatul s-a baricadat într-un apartament și a ameninți cu un gest extrem.

Scandal uriaș pe străzile din Buzău: o femeie atacată de soț s-a ascuns într-o bancă

Femeia din Buzău a fost atacată de partenerul de viață chiar pe stradă. Temându-se pentru viața ei, ea s-a refugiat în sediul unei bănci. Întregul moment a fost surprins de o cameră de supraveghere.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, scandalul dintre cei doi a avut ca punct de plecare un conflict casnic. Bărbatul, dezbrăcat până la brâu, și-ar fi bătut soția în apartament, iar apoi disputa a ajuns pe stradă. De frică, femeia s-a refugiat în incinta unei sucursale bancare.

Observând situația gravă, angajații băncii au apăsat butonul de panică. În scurt timp, importante echipaje de poliție au ajuns la fața locului. Descurajat de mobilizarea de forțe, soțul agresor a fugit din zonă, scrie site-ul buzoienii.ro.

ADVERTISEMENT

Gestul extrem comis de agresor: s-a ascuns în apartament și a amenințat că se sinucide

Drama din Buzău nu s-a oprit însă aici. Soțul scandalagiu s-a speriat, a fugit şi s-a încuiat în apartament. În momentul în care poliţiştii au venit după el să-i ceară să ofere explicații pentru scandalul creat, el a amenințat că se aruncă în gol.

Tânărul de 33 de ani i-a ținut în suspans pe polițiști mai multe ore. Din geam, spunea că dacă cineva încearcă să intre, își va lua viața. La orele serii, scandalul s-a încheiat cu bine.

ADVERTISEMENT

Se pare că individul s-a calmat după ce a avut o discuție cu iubita sa. El a fost scos cu cătușe la mâini, urcat în duba poliției şi transportat la un spital pentru a fi evaluat de medici. Împotriva lui a fost emis şi un ordin de protecţie.

”La data de 18 mai a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că într-un imobil din municipiul Buzău, un bărbat s-ar fi blocat în locuință și amenință că se va arunca de la etaj (…).

ADVERTISEMENT

Având în vedere starea bărbatului, acesta a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a transmis IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT
Tags: