Life

Bomba momentului în showbiz! Război total pe custodia fetiței a două vedete de la Antena 1! Acuzații grave pentru mamă

Scandal monstru între două foste vedete de la Antena 1! E bătălie mare pe custodia fetiței pe care o au împreună. Acuzațiile sunt grave!
12.03.2024 | 17:00
Bomba momentului in showbiz Razboi total pe custodia fetitei a doua vedete de la Antena 1 Acuzatii grave pentru mama
Scandal între două vedete de la Antena 1 pe custodia fetiței. Foto: Antena 1/ Canva. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Scandal monstru între două foste vedete de reality show de la Antena 1! Doi ex-participanți de la Mireasa au trecut de la iubire la război după separarea care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Scandal uriaș între două vedete de la Antena 1. Foștii concurenți de la Mireasa se bat pe custodia fetiței

Este vorba despre Radu și Amalia de la Mireasa, concurenți în sezoane diferite ale emisiunii (2 și 4), care s-au cuplat după terminarea emisiunii și au pus bazele unei familii care azi e complet destrămată. Cele două vedete ale concursului matrimonial de la Antena 1 se judecă astăzi în instanță. Informațiile aflate acum sunt de-a dreptul tulburătoare!

ADVERTISEMENT

Radu este extrem de îndurerat din cauza atitudinii pe care fosta sa parteneră, încă soție în acte, o are față de el după ce au pus capăt poveștii lor de amor. Potrivit detaliilor descoperite de Viperele Vesele despre telenovela momentului, se pare că Amalia nu i-ar da voie fostului ei iubit să își vadă fetița, cu toate că instanța i-a dat dreptate bărbatului.

Conform unei decizii luate de judecătorii din Satu Mare, unde se află procesele dintre cei doi, Radu a obținut dreptul de a-și vedea copila în prima și a treia zi de sâmbătă a săptămânii, în fiecare lună, câte patru ore pe zi.

ADVERTISEMENT

Lucru care, așa cum sună informațiile ajunse la urechile FANATIK, nu s-a întâmplat. Radu este mâhnit pentru că Amalia nu îl lasă să petreacă timp cu fata lui. Își dorește să obțină custodia exclusivă a micuței.

Instanța l-a lăsat pe Radu să își vadă fetița, însă Amalia i-ar închide mereu ușa în nas

„Admite cererea formulată de reclamant, în contradictoriu cu pârâta. Cererea are ca obiect ordonanța președințială. Stabilește provizoriu, până la soluționarea definitivă a cererii ce face obiectul dosarului, aflat pe rolul Judecătoriei Satu Mare, în favoarea tatălui reclamant, dreptul de a avea legături personale cu minora, aflată la domiciliul mamei minorei, în prezența mamei minorei”, se arată în hotărârea instanței.

ADVERTISEMENT

Vă prezentăm, în continuare, alte detalii din decizia judecătorilor sătmăreni. Tatăl are voie să își vadă fetița „în prima și a treia zi de săptămână din lună, în ziua de sâmbătă, câte 4 ore. Fără cheltuieli. Cu dreptul de apel în termen de 5 zile de la pronunțare”, precizează instanța. Hotărârea a fost luată și comunicată la data de 18 octombrie 2023.

Soluția magistraților, pe cât se poate de clară e pe atât de complicată din perspectiva mamei. FANATIK a aflat că tatăl micuței nu ar fi fost lăsat să-și vadă deloc fetița. Ba mai mult, aparent, femeia ar fi scos-o ilegal din țară, fără procură.

ADVERTISEMENT

Războiul dintre cele două foste vedete de la Antena 1 atinge, așadar, niște cote alarmante. Amalia ar fi destul de reticentă în a-l lăsa pe Radu să se apropie de fata lor. Cei doi se ”scaldă” acum în procese pe bandă rulantă, doar-doar justiția le va da câștig de cauză! Fiecare încearcă să își caute dreptatea, motivând preocuparea pentru buna creștere a copilei.

Mama fetiței ar fi scos-o ilegal din țară. Tatăl minorei este devastat de durere

Mai mult, se pare că, de curând, ea ar fi scos ilegal fetița din țară, lucru destul de straniu având în vedere că foștii parteneri nu sunt încă divorțați. Amalia nu ar dori să îi acorde divorțul încă soțului ei. Și asta le de gândit apropiaților celor doi.

Amalia ar fi plecat cu fetița în Elveția, acolo unde a adus-o pe lume de altfel. FANATIK a mai aflat, de la Vipere, că, deși Radu nu e obligat să plătească pensie alimentară, contribuie, totuși, cu câte 3.000-4.000 de lei pentru fetiță. Mai trebuie precizat că Radu face kilometri buni de la Deva la Satu Mare, lună de lună, ca să își strângă micuța în brațe.

Nu de mult timp, bărbatul s-a prezentat la poarta casei fostei sale partenere, într-o zi de sâmbătă, așa cum prevede instanța, ca să petreacă timp cu micuță. Când a sunat la poarta casei, nu ar fi răspuns nimeni. Radu a sunat la 112 și a chemat Protecția Copilului. În locuință nu era nimeni!

În cazul în care Radu ar câștiga procesul cu soția lui, legat de custodia minorei, el susține că ar lăsa-o pe femeie să își vadă fetița, spre deosebire de felul în care ea se pare că se poartă, nelăsându-l pe tătic să se apropie de propria lui copilă.

ADVERTISEMENT