News

Scandaluri de stradă cu polițiști, jandarmi și mascați în Bărbulești și Copșa Mică. Video

21.04.2020 | 11:48
Scandaluri de strada cu politisti jandarmi si mascati in Barbulesti si Copsa Mica Video
Scandaluri de stradă cu polițiști, jandarmi și mascați în Bărbulești și Copșa Mică. Video
ADVERTISEMENT

Încă două scandaluri de stradă cu polițiști, jandarmi și mascați au avut loc în Români în perioada sărbătorilor de Paște. Acestea s-au petrecut în Bărbulești și Copșa Mică.

Scandaluri de stradă cu polițiști, jandarmi și mascați în Bărbulești și Copșa Mică

După ce în prima zi de Paște am asistat la conflicte violente între forțele de ordine și localnicii recalcitranți din București, Săcele și Hunedoara, a doua zi a adus imagini similare în alte două localități, Bărbulești (Ialomița) și Copșa Mică (Sibiu).

ADVERTISEMENT

Luni seară, în localitatea Bărbulești din Ialomița, un nou conflict a necesitat intervenția a zeci de polițiști și jandarmi. De unde a plecat incidentul. Mai mulți locuitori din satul Bărbulești (Ialomița) i-au agresat verbal pe polițiștii care urmăreau un bărbat prins băut la volan, conform ObservatorNews.

Polițiștii au urmărit un șofer care circula cu viteză și nu a oprit la semnalul forțelor de ordine. El s-a ascuns într-o casă din Bărbulești, de unde a fost reținut de oamenii legii, dar localnicii au vrut să-i sară în ajutor și i-au agresat verbal pe polițist.

ADVERTISEMENT

Conflict la Barbulești în Ialomița

Conflictele s-au mutat în localitatea Barbulești din Ialomița.În mai puțin de 48 ore, colegii noștri din Hunedoara, Brașov, Sibiu, București, Giurgiu, Ilfov și Ialomița au fost puși în fața unor conflicte ce au degenerat, a unor grupări de cetățeni europeni plătitori de taxe și impozite ce au drepturi, majoritatea dintre ei proaspăt sosiți de la "muncă" din străinătate.Riscurile la care sunt supuși colegii noștri din linia întâi sunt incomensurabile, iar riscul de infectare cu coronavirus fiind înlocuit cu riscul de a primi o cărămidă, o bâtă sau un topor în cap.

Posted by Sindicatul Europol on Monday, April 20, 2020

În imaginile postate pe un site de socializare se poate observa cum mai multe mașini ale Poliției se apropie de o locuință, iar oamenii legii încearcă să restabilească ordinea.

Pe filmare se aude cum unul dintre scandalagii strigă în gura mare: “Ați venit voi aici să faceți legea? Lasă pistolul jos, ce stai cu pistolul în mână? L/ai omorât.” Câteva minute mai târziu, o altă voce de bărbat se aude: “Muriți voi, murim și noi, ce scoți pistolul!?

ADVERTISEMENT

Scandal uriaș și la Copșa Mică

Consumul de alcool a provocat un scandal monstru și în orașul Copșa Mică din județul Sibiu. Oamenii de ordine au fost solicitați să intervină pe strada 1 Decembrie, pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane.

Posted by Cosmin Mihai Copsi on Monday, April 20, 2020

 

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de polițiști, inclusiv din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov și polițiști locali.

ADVERTISEMENT

În zonă, nouă bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, s-au luat la bătaie.