Life

Scandalurile se țin lanț de Jorge și Codruța de la Survivor România: ”Ți-a zâmbit diavolul”

Pe măsură ce săptămânile trec, tensiunile se adună la Survivor România 2023, în ambele tabere. Codruța Began și Jorge nu mai sunt văzuți cu ochi buni de colegi.
30.01.2023 | 20:02
Scandalurile se tin lant de Jorge si Codruta de la Survivor Romania Tia zambit diavolul
Jorge și Codruța Began, puși la zid de colegii de la Survivor România 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În taberele de la Survivor România 2023 armonia pare să se risipească. Fie că au câștigat sau nu jocurile, Faimoșii și Războinicii au câte un motiv de ceartă, iar atenția se îndreaptă, în mare parte, către doi dintre concurenți: Jorge și Codruța Began.

Scandaluri în taberele de la Survivor România. Jorge și Codruța Began, puși la zid de către colegi

Ediția 11 de la Survivor România 2023 a fost, parcă, dedicată certurilor. Animozitățile se adâncesc în taberele concurenților, conflictele ce au fost lăsate să ardă mocnit, rezolvate în aparență, s-au aprins, iar în mijlocul scandalurilor au fost Jorge și Codruța Began.

ADVERTISEMENT

Și Faimoșii, dar mai ales Războinicii, care au pierdut jocul mare pentru recompensă, dar și minigame-ul care le-ar fi putut aduce puțină mâncare, își fac strategii și decid cam cine ar trebui să plece.

În tribul vedetelor, Jorge a reușit să încheie ambele probe și să aducă punctele decisive pentru Faimoși. A plâns de bucurie, le-a mulțumit, dar asta nu l-a scutit de discuții.

ADVERTISEMENT

În primele ediții, Vica Blochina și Ionuț Iftimoaie l-au acuzat că încearcă să-i îmbârlige, că duce vorba dintr-o parte în alta, iar DOC a pulsat și l-a numit „Șerpălău”. Totuși, fosta balerină i-a cerut scuze acestuia și părea că lucrurile sunt calme.

DOC, însă, nu iartă, lucru care a ieșit la iveală dintr-o conversație de-ale sale cu Bianca Patrichi. Coregrafa l-a luat deoparte și l-a pus în temă cu ceea ce se întâmplă în tabără, nemulțumită de faptul că se fac strategii pe la spatele rapper-ului.

ADVERTISEMENT

Cum colegii l-au acuzat că are porniri agresive, Faimosul a afirmat imediat că „brigada anti-DOC” s-a pus pe treabă. Bianca și-a dorit să-l avertizeze că, într-un fel sau altul, Jorge a insinuat ca în cazul în care vor pierde imunitatea, rapperul să fie propus spre eliminare, în ciudat faptului că aduce puncte.

DOC, cuvinte dure despre Jorge: „Sunt aici să fac istorie, nu teatru radiofonic”

În aceste condiții, DOC a răbufnit. L-a numit pe Jorge „individualist, egocentrist, egomaniac” și a susținut că rezultatele sale de pe traseu se datorează doar faptului că a ales „toți slabii” de la Războinici.

ADVERTISEMENT

„Stau în umbră acolo și mă seacă. Încearcă să mă mănânce un pic și e ok, este foarte în regulă se se întâmple asta. Poate de aia am venit aici. Sunt aici să dovedesc ca într-un basm că binele triumfă. Urmează să vină un joc de imunitate și vor să scape de mine.

N-are ce să-mi facă, eu voi continua să fiu un om puternic pe traseu. El tot lent va rămâne. Eu sunt aici să fac istorie, nu sunt aici vorbe pe la spate și vrăjeli și discursuri fără inflexiuni verbale, teatru radiofonic. Am stat trei săptămâni bot în bot, ți-a zâmbit diavolul, i-ai zâmbit înapoi, eu nu mai pot să-i zâmbesc înapoi diavolului. 

Eu sunt făcut din lumină, uite cum strălucește pe mine! Nu poți să stingi lumina mea, nu există întrerupător pentru lumina mea. Diavolul are întrerupător pentru întunericul lui, se chemă eu-lumina”, a afirmat DOC.

Totodată, Faimosul a mai adăugat că se află la Survivor România 2023 pentru a fi un exemplu pentru fiica sa: „Tac-tu unește oameni, tac-tu schimbă lumea. Am venit aici să-i spun lui fii-mea asta, iar șerpii n-au cum să mă facă să plec de la misiunea mea”. 

Ceartă pe cocos în tabăra Faimoșilor. Jorge, din nou, mărul discordiei

Discuțiile nu s-au oprit la asta, căci mai târziu, în timp ce mâncau un cocos, Jorge a venit cu propunerea să spargă nuci și pentru fete, asta după ce îl servise pe DOC. Prima care a reacționat a fost Vica, care a susținut că nu înțelege de unde a venit, din senin, ideea.

„Ca de obicei, Jorge care vrea să pară foarte altfel decât e în realitate, a venit cu o propunere… El a spart un cocos, eu cred că în tot concursul ăsta a spart trei, din care doi i-a mâncat singur în colț”, a afirmat Faimaosa.

„A sunat ca un  reproș că, vezi Doamne, mâncăm noi bărbații înaintea fetelor. Și-a dat seama că a spus o tâmpenie și apoi spune că a fost o propunere. Nu suntem proști ca să nu ne dăm seama care e diferența dintre și un reproș”, a reacționat și Ionuț Iftimoaie.

„Te apuci să faci pe lupul moralist”

DOC s-a simțit vizat direct de afirmațiile lui Jorge, așa că a reacționat și chiar a inventat un nou termen „jorge-ism”. Și de această dată, Ștefania și Carmen Grebenișan i-au atras atenția pentru tonul folosit și pentru că țipă.

„Pe mine mă deranjează. A fost un jorge-ism. Nu te mai pune într-o lumină bună, extraordinarul, frumosul…Jorge este inclus în jorge-ism. Nu veni cu de-astea la mine, că eu văd prin tine ca prin sticlă. Eu nu stau la vrăjeală din asta, eu te expun

(…)  Te apuci tu să faci pe lupul moralist, să ne pui pe toți într-o poziție de rahat în fața tuturor”, a susținut DOC.

Jorge și-a asumat că poate nu a folosit cuvintele potrivite, dar este de părere că nu se poate comporta altfel cu DOC, pentru a nu fi acuzat de falsitate. Atât Ștefania Stănilă, cât și Ada Dumitru, i-au luat apărarea artistului.

„Știi ce-am observat  că face DOC? Mereu spune lucruri urâte despre cineva ca să se pună el într-o lumină mai bună, dar în momentul în care spune despre mine, spune mai multe despre el”, a concluzionat Jorge, în timp ce DOC a ținut să precizeze că „este un om urât pentru un băiat atât de frumos”. 

La Războinici, Codruța Began, exclusă de colegii săi

Pe de cealaltă parte, la Războinici, Codruța Began a fost de două ori salvată de la eliminare de votul publicului, iar asta pare că i-a dat mai multă încrederea în ea. Colegii dau semne că au ajuns la vorbele Mariei Lungu și o acuză acum, direct, dar și în discuții private, că este duală, că nu se implică suficient la joc și că e prea prietenoasă cu Faimoșii, în special cu Vica Bochina.

Prima discuție a pornit după ce au pierdut meciul de imunitate, Alexandra Porkolab, stoarsă de puteri, a spus că nu mai poate privi cum pierd toate meciurile și că trebuie să fie motivați. Codruța a vrut să intervină, dar a fost întreruptă, ceea ce a deranjat-o.

„Codruța are tot timpul ceva de comentat și de multe ori sunt niște comentarii care nu-și au locul”, a susținut Alexandra Porkolab.

Ulterior, Codruța a fost din nou adusă în discuție de Andreea Moromete și de Andrei Krișan- concurent care schimbă acum strategiile după eliminarea neașteptată a lui Răzvan și îi are în vedere tot pe Codruța și Andrei Neagu pentru nominalizare.

„Cred 100% că Codruța joacă un rol. A încercat deja de două ori o chestie și cu mine: mă înțeapă, mă împunge, după vine la mine, ne împăcam, e totul frumos și bine, după  iar te înțeapă. Vreau să vadă oamenii, cum au fost și la Maria și au dat-o afară. Așa o să ne scoată pe rând. Eu cu Codruța nu vreau să mai am contact. Nu mai pun botul la vrăjeala ei”, a declarat Andreea Moromete.

Codruța Began se consideră o amenințare pentru Faimoși

Codruța și Andrei Neagu au avut și ei discuția lor. Amândoi simt că sunt dați la o parte de colegi, iar Războinica este de părere că toți, dar mai ales băieții, se simt amenințați de ea- de personalitatea puternică și calitățile de lider.

„Îi deranjează, în mod special pe anumiți băieți, cei care-și doreau cu ardoare să devină lideri. Nu știu dacă merită să mă lupt cu orice preț. Știu ce aș avea de făcut să ajung cât mai departe, dar caracterul nu știu dacă mă va lăsa să calc pe cadavre”, a spus Codruța Began.

În același timp, Andrei Krișan și-a îndrumat colegii Războinici să o împingă pe profesoara de sport să reacționeze- iar aceasta deja se consideră atacată.

Spiritele s-au încins din nou după ce tribul albastru de la Survivor România au pierdut și minigame-ul. Alexandra Porkolab i-a reproșat Codruței faptul că s-a plâns că s-a lovit puțin la degete, în timp ce ea „și-a mutat șoldul”, în încercarea de a aduce puncte.

„Mi se pare că unii dintre noi trag cu dinții, în timp ce unii trag cu dinții de scuze”, a spus Porkolab, iar Andei Krișan a intervenit pentru a aminti că s-a săturat să piardă pentru că este înfometat.

Faimoșii aduși în discuție. Triburile s-au certat pe traseu

La un moment dat, în timpul jocului pentru recompensă, între Războinici și Faimoși s-a lăsat cu scandal. Alin Chirilă i-a spus Vicăi că este „Regina României varianta veche”, iar situația a degenerat. Kamara i-a atras atenția că nu este gentleman. În plus, pe tot parcursul meciului artistul și Robert Moscalu au avut un schimb constant de replici în care s-au numit urâți- ca fizic și caracter-, dar și slabi.

Situația s-a repetat și la minigame: Andreea Moromete l-a faultat pe Jorge, el i-a atras atenția, iar Robert a promis că se va mai repeta. Se pare că atitudinea Codruței a lăsat de dorit pentru Războinici și în aceste momente, iar concurenții Survivor au pus-o la zid.

„Te atac și te pun la zid și am dreptul să fac asta. Ăia îl jigneau și tu o idolatrizezi pe Vica aia, nu te acuz, îți spun”, i-a spus Robert Moscalu.

Totodată, Alexandra Porkoab i-a amintit Războincei că a vorbit-o prin „spatele palmierilor”, după ce a propus-o spre eliminare și a numit-o „vulpiță”, fapt confirmat și de colegi.

„Tu tot timpul încerci să ieși în evidență ca o pițipoancă de 16 ani. Ți-am spus de trei ori că ai 40 și ceva de ani. Comportă-te ca atare, nu te comporta ca o pițipoancă”, i-a reproșat Chirilă.

ADVERTISEMENT