Sport

Chiricheș a “intervenit” în transferul momentului, Harry Kane la Bayern Munchen

Vlad Chiricheș, fundașul de la FCSB, a reacționat după transferul momentului din fotbalul european. Harry Kane a fost prezentat oficial la Bayern Munchen.
12.08.2023 | 16:02
Chiriches a intervenit in transferul momentului Harry Kane la Bayern Munchen
Vlad Chiricheș a reacționat după transferul lui Harry Kane la Bayern Munchen. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Transferul momentului în fotbalul european îl are în prim-plan pe Harry Kane. Atacantul englez a fost achiziționat de Bayern München de la Tottenham pentru suma de 110 milioane de euro. Fost coleg cu fotbalistul britanic la Tottenham, Vlad Chiricheș a reacționat după mutarea în Bundesliga.

Chiricheș a ”intervenit” în transferul momentului, Harry Kane la Bayern München

Harry Kane a semnat un contract valabil până în vara anului 2027 cu Bayern Munchen. Cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei va purta tricoul cu numărul 9 în lotul campioanei din Bundesliga și va încasa un salariu anual de 25 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Fost coechipier cu Harry Kane la Tottenham, Vlad Chiricheș l-a felicitat pe jucătorul de 30 de ani. Fundașul de la FCSB a reacționat în secțiunea de comentarii a unei fotografii postate pe Instagram de atacant tricoul noii sale echipe.

„Toate cele bune, prietene”, a scris Vlad Chiricheș. Fundașul naționalei României s-a transferat la Tottenham în vara anului 2013, când londonezii le-au plătit celor de la FCSB suma de 9,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Harry Kane
Vlad Chiricheș, mesaj pentru Harry Kane după transferul la Bayern Munchen. Foto: Instagram – @harrykane.

Harry Kane l-a certat pe Chiricheș la ultimul meci al românului la Tottenham

Un episod controversat din 2015 îi au în prim-plan pe Harry Kane și Vlad Chiricheș. Tottenham a pierdut cu Stoke în campionat, scor 0-3 pe 9 mai 2015. Titular, fundașul român a fost eliminat în minutul 51, din cauza a două faulturi, în urma cărora a văzut cartonașul galben, ulterior, pe cel roșu.

La finalul înfrângerii, Harry Kane le-a reproșat fundașilor erorile de la primele două goluri, după care atacantul a făcut aluzie la eliminarea jucătorului român. „Suntem dezamăgiți. Am primit două goluri din neglijență. Tot sezonul numai asta am făcut și trebuie să reparăm lucrul ăsta.

ADVERTISEMENT

Eliminarea omului nostru din repriza secundă a făcut ca meciul să devină imposibil pentru noi. Cred că suntem motivați, dar dacă tot greșim așa nu ne putem ajuta”, declara Harry Kane.

Înfrângerea cu Stoke avea să fie ultimul meci al lui Vlad Chiricheș la Tottenham. Fundașul român a fost suspendat o etapă, după care nu a făcut parte din lotul londonezilor pentru ultima partidă a sezonului.

ADVERTISEMENT

Harry Kane, entuziasmat de transferul la Bayern Munchen: „Sunt foarte fericit”

Harry Kane ar putea debuta la Bayern chiar sâmbătă seară, în cazul în care contractul atacantului de 30 de ani va fi înregistrat în timp util. Campioana Germaniei o înfruntă pe RB Leipzig, de la ora 21:45 în Supercupa Germaniei.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la Bayern, unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Am spus mereu că vreau să concurez la cel mai înalt nivel și să demonstrez ceea ce pot. Acest club se definește prin mentalitatea de învingător. Mă simt foarte bine aici”, a declarat Harry Kane.

ADVERTISEMENT