Sport

Mihai Stoica nu riscă să vorbească despre palmaresul FCSB-ului: „Mai vreau să jucăm în Ghencea”

Mihai Stoica nu riscă să vorbească despre palmaresul FCSB-ului, spunând că vrea ca echipa să mai poată juca în viitor pe arena din Ghencea.
23.10.2023 | 21:42
Mihai Stoica nu risca sa vorbeasca despre palmaresul FCSBului Mai vreau sa jucam in Ghencea
Mihai Stoica nu riscă să vorbească despre palmaresul FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei a pus în schimb o întrebare retorică, amintind de un meci din 2002 al Oțelului Galați contra Stelei, terminat cu victoria gălățenilor, scor 1-0, întrebându-se dacă victoria va mai rămâne în palmaresul Oțelului.

Mihai Stoica nu riscă să vorbească despre palmaresul FCSB-ului

Mihai Stoica nu riscă să vorbească despre palmaresul FCSB-ului, spunând că orice ar declara poate fi folosit împotriva sa și a echipei, recunoscând că vrea ca vicecampioana României să mai joace în Ghencea în viitor:

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ne oprim după prima frază. „Admite recursul nostru”. În 2002 la Galați, am bătut Steaua 1-0, era Marius Lăcătuș antrenor. Se scade și din palmaresul Oțelului victoria?

Nu am nici cea mai vagă idee despre ce se va întâmpla. Jucăm peste două săptămâni cu Rapid, dar deja am sărit de 12.000 de bilete vândute online, avem cea mai mare audiență la stadion din istoria recentă și asta mă interesează”.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă ne vom mai numi Steaua!”

„Nu știu dacă ne vom mai numi Steaua, mi-e greu să intru în speța asta pentru că în vara anului viitor Arena Națională va fi închisă. Prin urmare, aș vrea să jucăm în București, pe un teren mai mare decât Arcul de Triumf.

Urmăresc seriale polițiste, sunt cinefil. Eu vreau să jucăm în Ghencea în play-off, mi-e greu să răspund la întrebările astea. Omul în suferință trebuie să fie lăsat”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre palmaresul echipei, comentând decizia instanțelor: „O să facem recurs. Palmaresul poate fi numai unul şi ăla ar trebui atribuit echipei care este continuatoarea Stelei.

Noi, în hotărârea definitivă pe care nu a contestat-o nimeni, scrie că suntem continuatorii.  Tot Curtea de Apel a dat acea hotărâre. Dacă suntem continuatorii, nu avem nevoie de altceva. Uitaţi-vă la UEFA.

ADVERTISEMENT

Vedeţi ce coeficient are FCSB, ne adaugă pentru câştigarea Cupei Campionilor. Plus că primim o sumă în fiecare an. Mergem mai departe ca să ne spună clar: cum vine asta cu patru palmarese? Câştigul este că lor le-a respins. Nu pot pretinde palmaresul”.

ADVERTISEMENT
Tags: