Sport

Scene amuzante cu Joyskim Dawa și un fan, opriți în miez de noapte de poliție: „Ce-ai făcut, Dawa?“

Joyskim Dawa a fost oprit de poliție în miez de noapte alături de o altă mașină, unde se afla un fan al FCSB-ului. Isprava a fost postată pe TikTok, deși s-a lăsat cu amenzi.
11.04.2024 | 14:00
Scene amuzante cu Joyskim Dawa si un fan opriti in miez de noapte de politie Ceai facut Dawa
Dawa, oprit de poliție și postat de un fan pe TikTok / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa este vedetă pe TikTok după un video amuzant, postat de către o adolescentă în miez de noapte. Fundașul central al FCSB-ului a împlinit recent 28 de ani și și-a petrecut ziua de naștere într-un mod special.

Joyksim Dawa, între discuții cu polițiștii și poze cu fanii

Fundașul central a fost văzut cu propriul vehicul într-un videoclip pe TikTok, unde a fost oprit de poliție. În cadrul clipului video se poate vedea cum Dawa discuta cu polițiștii, iar la final a realizat o poză cu un fan oprit și el.

ADVERTISEMENT

Dawa ar fi fost oprit în zona Bragadiru, alături de o altă mașînă, unde s-ar fi aflat un fan înfocat al FCSB-ului. Entuziasmat că a fost oprit odată cu Dawa, fanul a uitat că șoferul vehiculului a primit o amendă de 1400 lei.

„Am venit și noi în Bragadiru, asta și-a luat amendă (n.r. prietena ei de la volan), și gagică-su e fericit că l-a văzut pe Dawa. Dawa era în față și și-a luat și el amendă“, spune adolescenta care a postat clipul pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Conform adolescentei care a postat clipul, și fundașul FCSB-ului ar fi fost amendat. Iubitul șoferiței a spus în clip: „Nimeni, nimic. Îl oprește poliția pe Dawa, ne oprește și pe noi poliția. Ce-ai făcut, Dawa?“.

Toată scena amuzantă s-a terminat cu o fotografie între fanul entuziasmat și Dawa, deși amenzile au fost usturătoare. Nu se știe cauza pentru care Dawa ar fi fost oprit, dar nici dacă acesta ar fi fost amendat cu siguranță.

ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa, celebrare de 28 de ani într-un mod special

Fundașul central al FCSB-ului a împlinit recent vârstă de 28 de ani și și-a petrecut ziua de naștere special. Dawa este musulman și s-a aflat în Ramadan, care s-a terminat ieri și a fost celebrat de întreaga comunitate.

Joyskim Dawa, avertizat recent de Gigi Becali, s-a pozat pe stadionul lui Dinamo, unde se celebra Eid Mubarak, sărbătoarea ieșirii din Ramadan. Fundașul central a postat și un mesaj de susținere pentru întreaga comunitate islamică.

ADVERTISEMENT

„Eid Mubarak tuturor oamenilor musulmani din lume. Fie că Allah să ne accepte toate rugăciunile și să ne ierte toate păcatele noastre. Mulțumesc tuturor pentru mesajele de ziua mea de naștere.“, a fost mesajul postat de Dawa pe contul propriu de Instagram.

Joyskim Dawa, oprit de un echipaj de poliție.

ADVERTISEMENT
1,60 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „PSF X” la meciul CFR Cluj - FCSB