Sport

Scene de “Județeană” în Anglia! Un fan a intrat pe teren și l-a alergat pe arbitru. Video

Într-un meci din Anglia a avut loc un moment incredibil. Arbitrul a luat o decizie categorică în duelul din League One și a fost atacat de un fan.
27.01.2024 | 21:00
Scene de Judeteana in Anglia Un fan a intrat pe teren si la alergat pe arbitru Video
Într-un meci din Anglia a avut loc un moment incredibil. Arbitrul a luat o decizie categorică în duelul din League One și a fost atacat de un fan. Sursa Foto: X (Twitter)
ADVERTISEMENT

Un moment incredibil a avut loc la un meci din Anglia atunci când arbitrul a fost atacat de un fan nervos. Centralul duelului dintre Port Vale și Portsmouth, scor 0-1, a luat o decizie categorică care a stabilit soarta meciului.

Moment incredibil la un meci din Anglia. Arbitrul a fost atacat de un fan

În runda 30 din League One, Port Vale a primit vizita liderului Portsmouth, iar duelul s-a terminat cu scor 0-1. Meciul a fost decis de arbitrul partidei care a fost și protagonist într-un moment incredibil.

ADVERTISEMENT

Centralul din Anglia, Craig Hicks, a fost alergat de un fan al lui Port Vale. Acțiunea a avut loc la finalul meciului , iar arbitrul a fost atacat verbal după ce oficialul a dat penalty în favoarea oaspeților. În minutul 88, cu 5 minute înainte de finalul partidei, Colby Bishop a transformat lovitura de la 11 metri și a luat 3 puncte importante.

În finalul momentului, arbitrul a fost salvat de oficialii celor două echipe, iar stewarzi l-au oprit pe fanul supărat care a avea intenția de a-l ataca și fizic pe centralul duelului.

ADVERTISEMENT

Pentru gazde, punctul pierdut a însemnat foarte mult. Port Vale se află pe prima poziție deasupra zonei roșii a clasamentului, la trei puncte. Formația din Anglia se luptă pentru a supraviețui în League One, liga a treia engleză.

Manchester United, așteptată în Cupa Angliei cu un vestiar de Liga a 4-a

Cei de la Daily Mail au remarcat condițiile de pe stadionul Rodney Parade. Englezii susțin că va fi o experiență cel puțin interesantă pentru ”diavolii” din Manchester, iar în evidență iese vestiarul oaspeților. Un vestiar ”minuscul cu gresie bej și tencuială decojită”, după cum menționează sursa citată. O femeie care vinde fulare speciale pentru această partidă, povestește cum ”a stat toată noaptea să le croșeteze”.

ADVERTISEMENT

O formație mică așadar, parcă desprinsă dintr-un fotbal romantic, care e pregătită acum să întâmpine gigantul din Premier League. Cert e că partida e sold-out. Mulți fani au venit la casa de bilete încă de la 4 dimineața, pentru a se asigura că va asista la meci. Pentru o formație minusculă din Liga a 4-a, Cupa Angliei sau Cupa Ligii este motiv de sărbătoare. Pentru că atunci vin în oraș, uneori, formații din Premier League.

Vestiarul celor de la Newport îi va șoca pe cei de la Manchester United

Așadar, cu siguranță vedetele celor de la Manchester United vor fi șocate să vadă cum arată vestiarul lor, un vestiar minuscul, cu ”pereți gri decolorați, gresie bej, tencuială decojită, o masă pliabilă, un scaun de medic, câteva pubele și două pisoare”. Și mai bizar, banca de rezerve a oaspeților are doar 13 locuri, astfel că cei de la Manchester nu vor avea unde să se ascundă de fanii gazdelor în timpul partidei.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, oficialii celor de la Newsport cred că toată lumea trebuie să fie realistă și să nu se aștepte de la lucruri mărețe în acest weekend. ”United joacă în fața a 75.000 de fani în fiecare săptămână, așa că nu cred că 9.000 de suporteri locali îi vor supăra prea tare sau îi vor scoate din ritm. E totuși, probabil, cel mai mare club din lume. O ocazie specială, avem și noi o formă bună”, a transmis Graham Coughlan, managerul echipei.

Între timp, antrenorul celor de la Manchester United, Erik ten Hag, a recunoscut că nu știe mare lucru despre Newport, astfel că elementul surpriză ar putea fi la el acasă duminică. ”Uite, eu știu multe despre Manchester United. Nu am un birou, însă îl aștept pe ten Hag după meci să bem ceva”, a completat antrenorul galezilor.

ADVERTISEMENT
Tags: