News

Scene macabre într-o intersecție: sicriu cu un mort, căzut din mașina care îl ducea la cimitir. Video

Scene de-a dreptul macabre au fost surprinse pe o stradă din Polonia, acolo unde un sicriu cu tot cu mort a căzut din mașina care îl ducea la cimitir.
27.04.2023 | 17:58
Scene macabre intro intersectie sicriu cu un mort cazut din masina care il ducea la cimitir Video
Sicriu cu tot cu mort, căzut în mijlocul străzii din mașina care îl transporta la înmormântare. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scene macabre filmate într-o intersecție dintr-un oraș polonez: un sicriu cu un mort a căzut căzut din mașina care îl ducea la cimitir. Care a fost deznodământul acestui caz extrem de rar.

Sicriu cu tot cu mort, căzut în mijlocul străzii din mașina care îl transporta la înmormântare

Pentru o persoană decedată din Polonia, ultimul drum a fost unul cu foarte multe peripeții. Sicriul defunctului a ajuns mai greu la cimitirul unde trebuia să fie înmormântat. Acesta a fost pierdut pentru scurt timp, pe drum, de mașina de la pompe funebre.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea cu adevărat macabră s-a petrecut luni, 24 aprilie, pe o stradă din orașul polonez Golub-Dobrzyn. Aici, o persoană decedată aflată într-un sicriu a căzut în mijlocul străzii din mașina funerară care o ducea la cimitir, scrie Wiadomosci Gazeta.

Mai multe poze și clipuri video cu sicriul căzut pe strada din Golub-Dobrzyn au apărut pe site-urile de socializare. ”Facebook fierbe, din cauza unui incident neobișnuit. Internauții raportează că astăzi (n.r. luni, 24 aprili), în Golub-Dobrzyn, un sicriu a căzut din mașina mortuară.

ADVERTISEMENT

Abia după un timp, angajații firmei s-au întors la fața locului și l-au reintrodus în mașină”, scrie contul de Facebook Toruń I Okolice W Pigułka. Videoclipul distribuit pe profil arată momentul în care sicriul este dus înapoi în vehicul.

Ce spun reprezentanții companiei de pompe funebre

Unul dintre șoferii aflați în trafic, care a fost martor la incident, a sunat imediat la poliție. Când agenții au ajuns la fața locului, coșciugul nu mai era acolo. Ce se întâmplase cu acesta?

ADVERTISEMENT

Poliția a fost deja aici. Poate că încuietoarea a fost deteriorată, îmi este greu să vorbesc despre motive. Ne pare teribil de rău”, a spus reprezentantul companiei de pompe funebre într-un interviu pentru presa poloneză.

Angajații firmei mortuare au ajuns după scurt timp la locul unde s-a petrecut incidentul. Ei au ridicat sicriul de pe drum înainte de sosirea poliției. Ofițerii investighează însă cazul. Despre aceste incident au fost sesizate și rudele decedatului.

ADVERTISEMENT

Interesant este faptul că nu vorbim de un caz singular în regiune. Un incident similar a avut loc anul trecut la Bydgoszcz. Aici, un sicriu pus într-un car mortuar aflat în drum spre locul de înmormântare a alunecat pe trotuar.

ADVERTISEMENT