News

Cum a ajuns pe mijlocul drumului sicriul unui român mort în Germania. ”Mi s-a făcut pielea de găină”

Scenă macabră pe o stradă dintr-un orășel de provincie din Germania. Mai mulți trecători au observat un sicriu în mijlocul șoselei.
18.02.2023 | 17:32
Cum a ajuns pe mijlocul drumului sicriul unui roman mort in Germania Mi sa facut pielea de gaina
Sicriul unui român care urma să fie repatriat a căzut din mașina mortuară / Foto: Twitter / Libertatea
ADVERTISEMENT

Șocanta întâmplare s-a petrecut în Brunsbuttel, un orășel din nordul Germaniei, iar protagonist, după moarte, a fost un român de 52 de ani al cărui cadavru urma să fie repatriat.

Sicriul a căzut dintr-o mașină mortuară

Vineri dimineața, în timp ce trupul bărbatului era transportat cu o mașină mortuară, sicriul s-a desprins din chingile cu care era legat și a căzut în stradă.

ADVERTISEMENT

„Așteptam la semafor, pe roșu. Un pick-up alb a plecat cu viteză mare. Deodată, ambele uși s-au deschis și un sicriu de lemn maro a căzut pe stradă.

M-am gândit: Doamne, asta nu poate fi adevărat!”, a povestit Sandra, o angajată a unui magazin alimentar din apropiere, potrivit Libertatea, care citează Bild.

ADVERTISEMENT

Martorii au încercat să ajute, dar și-au dat seama că e un cadavru înăuntru

Mai mulți martori au povestit îngroziți scena. Doi dintre ei au încercat să dea o mână de ajutor și să ridice sicriul, pentru a-l așeza înapoi în mașina din care căzuse.

„Când am ridicat sicriul, era foarte greu. Atunci mi-am dat seama că era cineva acolo. În acel moment mi s-a făcut pielea de găină. A fost înfiorător. Sunt încă în stare de șoc”, a dezvăluit Marvin, un bărbat care trecea întâmplător pe acolo.

ADVERTISEMENT

Cadavrul era al unui român care a lucrat ca lăcătuș

Publicația Bild a aflat că bărbatul care se afla în sicriu era de naționalitate română și locuia în aceeași localitate de mai bine de un deceniu. Numele lui era Nicolae R. și avea 52 de ani.

„A lucrat ca lăcătuș timp de zece ani și a fost pilonul de bază al companiei. Sunt profund impresionat de moartea lui”, a declarat un apropiat al bărbatului.

ADVERTISEMENT

Presa germană scrie că sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului a fost adus deja în România, iar acesta urmează să fie înmormântat peste câteva zile. Se pare că ”accidentul” s-a petrecut chiar în drumul de la casa mortuară spre aeroport.

ADVERTISEMENT
Tags: