News

Caz terifiant la Timișoara: femeie și fiul ei, găsiți morți în casă. Ce au descoperit anchetatorii în locuința lor

Un caz terifiant a fost consemnat la Timișoara, de Paște: femeie și fiul ei, găsiți morți în casă. Ce au mai descoperit anchetatorii în locuința victimelor.
18.04.2023 | 07:27
Caz terifiant la Timisoara femeie si fiul ei gasiti morti in casa Ce au descoperit anchetatorii in locuinta lor
Femeie și fiul ei, găsiți morți în casă, la Timișoara. Sursa foto: opiniatimișoarei.ro
ADVERTISEMENT

Descoperire cutremurătoare în a doua zi de Paște, la Timișoara: femeie și fiul ei, găsiți morți în casă. Cele două persoane nu au mai fost văzute de câteva săptămâni. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile.

Femeie și fiul ei, găsiți morți în casă, la Timișoara

Final cumplit pentru doi cetățeni din Timișoara. O femeie de 88 de ani şi fiul ei de 68 de ani au fost găsiți fără suflare în locuința lor, situată pe strada Cozia din orașul de pe Bega.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că cele două persoane nu mai fuseseră văzute de câteva săptămâni. Luni, în a doua zi de Paște, vecinii lor au intrat la bănuieli. Aceștia au simțit că dinspre locuința lor vine un miros puternic.

Oamenii nu au stat pe gânduri și au sunat imediat la 112. La casa victimelor au fost trimise echipaje de pompierii, medicii de la ambulanță și polițiștii. Autoritățile au trăit un adevărat șoc când au intrat în casă.

ADVERTISEMENT

Mama și fiul eu au fost găsiți morți. Trupurile acestora erau într-o avansată stare de putrefacție și au fost transportate la institutul de medicină legală. În urma necropsiei se va stabili și care a fost cauza decesului.

”Astăzi, 17 aprilie (n.r. luni), în jurul orei 21:20, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că două persoane care locuiau pe strada Cozia, din municipiul Timișoara, nu au mai fost văzute de mai multe zile.

ADVERTISEMENT

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, împreună cu pompierii și o Ambulanță, în interiorul imobilului fiind găsite două persoane decedate, o femeie în vârstă de 88 de ani și un bărbat în vârstă de 68 de ani”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Ce au mai descoperit anchetatorii în locuința victimelor

În urma acestei tragedii, poliția din Timișoara a deschis o anchetă. Se efectuează cercetări pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Oamenii legii încearcă să afle în ce condiții și-au pierdut viața cele două persoane.

ADVERTISEMENT

În interiorul locuinței celor două persoane decedate s-a mai găsit un lucru care ar putea reprezenta o parte importantă în anchetă. Un reșou folosit de victime se afla încă în priză în momentul în care mama și fiul au fost găsiți, scrie Tion.ro.

ADVERTISEMENT