News

Scene șocante în Brașov. Trei tineri au bătut și tâlhărit mai multe persoane pe stradă. Motivul agresiunii

Au fost scene șocante pe o stradă din Brașov, acolo unde trei tineri au bătut și tâlhărit mai multe persoane. Motivul din spatele agresiunii.
27.02.2024 | 13:11
Scene socante in Brasov Trei tineri au batut si talharit mai multe persoane pe strada Motivul agresiunii
Trei tineri din Brașov, arestați preventiv. Au bătut mai multe persoane. Sursa foto (descriptiv): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Scene șocante petrecute în weekendul trecut în municipiul Brașov, acolo unde trei tineri au bătut și tâlhărit mai multe persoane pe stradă. Care a fost motivul din spatele agresiunii.

Trei tineri din Brașov, arestați preventiv. Au bătut mai multe persoane după ce acestea au refuzat să le cumpere alcool

Din informațiile oferite de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, aflăm că trei tineri din orașul de sub Tâmpa, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, au ajuns în arest preventiv.

ADVERTISEMENT

În noaptea de sâmbătă spre duminică noaptea, aceștia au tâlhărit alte trei persoane. Pe lângă faptul că le-au agresat, tinerii au sustras de la victime un telefon mobil, 420 de lei, un pachet de țigări şi o pereche de căști.

Acest grav incident a avut loc în preajma unui supermarket non-stop de lângă Gara din Brașov. Suspecții au încercat să convingă două persoane să cumpere băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

Întrucât persoanele i-au refuzat, tinerii s-au năpustit cu violență asupra lor. Oamenii nevinovați au fost loviți cu pumnii și picioarele de agresori. În final, au fost și jefuiți.

După acest prim atac, tinerii și-au continuat seria de infracțiuni. Ei au observat o altă persoană, care nu avea legătură cu primele două, care se deplasa lângă magazin. Au bătut-o și pe aceasta, au strâns-o de gât și i-au furat telefonul mobil, o pereche de căști bluetooth și 420 de lei.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, tinerii au fost reținuți, duminică. Apoi, judecătorul a decis arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile. Pentru fiecare individ s-a întocmit câte un dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate de către polițiști din cadrul I.P.J. Brașov – Biroul de Investigații Criminale. Coordonarea și supravegherea activităților de urmărire penală au fost realizate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

ADVERTISEMENT

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale reprezintă o etapă procesuală a fazei urmăririi penale, dispusă ca urmare a existenței unei suspiciuni rezonabile privind comiterea unei infracțiuni, rezultată din probe. Aceasta nu este de natură a înfrânge prezumția de nevinovăție”, precizează procurorii.

ADVERTISEMENT