News

Două minore din București, arestate 30 de zile pentru tâlhărie și agresiune. Victima lor, o fată de 14 ani

Incident grav în București, acolo unde două minore au agresat și tâlhărit o fată de 14 ani. Acestea au fost arestate pentru 30 de zile.
11.09.2023 | 16:53
Doua minore din Bucuresti arestate 30 de zile pentru talharie si agresiune Victima lor o fata de 14 ani
Două minore din București, arestate preventiv pentru tâlhărie și agresiune. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Incident grav petrecut, recent, într-un parc din Sectorul 3 al Capitalei. Aici, două minore au bătut și tâlhărit o fată de 14 ani. Agresoarele au fost arestate preventiv pentru 30 de zile

Două minore din București, arestate preventiv pentru tâlhărie și agresiune. Au bătut o fată de 14 ani și i-au furat mai multe bunuri

Autoarele acestor infracțiuni sunt ambele din București. În vârstă de 16, respectiv 15 ani, ele au fost arestate preventiv. Sunt acuzate de amenințare, tâlhărie, șantaj și lipsire de libertate. Cele două ar fi agresat o fată de 14 ani şi i-au sustras telefonul şi alte bunuri din geantă.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc în urmă cu o săptămână. Luni, 4 septembrie, în timp ce se aflau într-un parc din Sectorul 3, cele două inculpate au forțat-o pe victimă să meargă în zona unui bloc din același sector.

Aici, copila de 14 ani a fost bătută crunt și deposedată de mai multe bunuri și bani. ”Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, la data de 04.09.2023, în jurul orei 16:00, inculpata C.A.A.I. s-a deplasat într-un parc situat în mun. Bucureşti, sectorul 3, împreună cu inculpata I.R.M.A. şi cu alte două persoane minore, cu vârsta sub 14 ani.

ADVERTISEMENT

Au abordat-o şi au determinat-o pe persoana vătămată P.A.M., în vârstă de 14 ani, să se deplaseze cu aceştia în lateralul unui bloc situat pe raza sectorului 3 din municipiul Bucureşti.

Aici, cele două inculpate şi ceilalţi doi minori care se aflau cu acestea au agresat-o fizic pe victimă, în sensul că au tras-o de păr şi au lovit-o cu palmele, pumnii şi picioarele în zona corpului şi a capului, context în care, profitând de starea de temere în care se afla aceasta, inculpata C.A.A.I i-a smuls victimei genele artificiale tip bandă de la ochi

ADVERTISEMENT

(….) inculpata I.R.M.A., împreună cu ceilalţi doi minori care nu răspund penal, au deposedat-o pe victimă de un creion de buze şi de o sumă de bani, bunuri care se aflau în geanta acesteia, iar inculpata I.R.M.A. i-a smuls din mână victimei telefonul marca iPhone 11, în scopul însuşirii pe nedrept”, arată procurorii, conform News.ro.

Fata de 14 ani a fost sechestrată câteva ore

Chinul fetei de 14 ani nu s-a oprit aici. În aceeași zi, cele două inculpate, însoțite de cei doi minori cu vârsta sub 14 ani, au obligat-o pe victimă să se deplaseze la o altă adresă situată pe raza Sectorului 3 din municipiul București. A fost lipsită de libertate până în jurul orei 18:45.

ADVERTISEMENT

Pe 8 septembrie, agresoarele au fost arestat preventiv. Fata în vârstă de 16 ani este acuzată de săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj. Cealaltă, de 15 ani, pentru tâlhărie şi lipsirea de libertate în mod ilegal.

ADVERTISEMENT
Tags: