News

Scene şocante în Bucureşti. Un tânăr şi-a făcut cruce, apoi s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc

Un bărbat de 32 de ani s-a aruncat de pe un bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Cu două săptămâni în urmă a vrut să facă același lucru
07.10.2023 | 16:24
Scene socante in Bucuresti Un tanar sia facut cruce apoi sa aruncat de la etajul 10 al unui bloc
Un bărbat s-a aruncat de pe un bloc din Sectorul 6 Sursa foto: Captură Observator News
ADVERTISEMENT

După o tentativă eșuată de suicid în urmă cu două săptămâni, un bărbat în vârstă de 32 de ani și-a pus capăt zilelor sărind de pe acoperișul unui bloc din Sectorul 6 din București. Bărbatul a vrut ca soția să fie martoră la gest.

Un tânăr şi-a făcut cruce, apoi s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc

Tânărul a murit pe loc la impactul cu asfaltul. Vecinii, care au asistat la tragedie, spun că atât bărbatul care s-a aruncat de pe bloc, cât și soția sa ar fi avut probleme din cauza consumului de alcool și aveau un comportament ciudat.

ADVERTISEMENT

Gestul șocant al bărbatului a venit după o ceartă cu partenera de viață. S-a urcat pe bloc și amenința că se aruncă în gol în timp ce consuma băuturi alcoolice.

Tânărul a făcut același lucru și în urmă cu două săptămâni, numai că atunci negociatorii sosiți la fața locului au reușit să-l facă să s răzgândească.

ADVERTISEMENT

Potrivit vecinilor, în acel moment, bărbatul ar fi fost convins să renunțe la gândurile sinucigaşe cu două ţigări. Vineri seara el  cerut ca partenera de viaţă să fie martora incidentului și să-i fie aduse două beri.

Nu era la prima încercare

Martorii mai spun că într-o primă fază soția sa i-a strigat: ”Dacă mă iubeşti, nu te arunca”, relatează Observator News. Totuși, la un moment dat, chiar femeia l-ar fi îndemnat să se arunce. ”Aruncă-te, dacă tot te arunci!”, i-ar fi strigat la un moment dat femeia.

ADVERTISEMENT

Toți trecătorii au văzut când bărbatul în vârstă de 32 de ani și-a făcut o cruce și apoi s-a aruncat în gol”E a treia oară când a vrut să se arunce şi acum chiar s-a aruncat. Droguri, băutură”, a mai declarat unul dintre martori.

De asemenea, vecinii susțin că bărbatul consuma alcool împreună cu soția sa şi amândoi aveau un comportament ciudat. ”Cine să-l plângă, adică amândoi erau cu băutura. Chiar acum jumătate de oră şi-a luat două beri. Adică e supărată”, a spus un alt vecin.

ADVERTISEMENT

Soţia bărbatului neagă acuzaţiile vecinilor: ”Nimeni nu mă înţelege, toată lumea o să mă acuze. Habar n-are lumea. Lumea nu ştie ce e în sufletul meu. Nimeni nu ştie ce am păţit eu”.

Chiar dacă impactul cu solul a fost unul violent, medicii au încercat să îl resusciteze pe bărbat zeci de minute. Acesta murise însă pe loc.

ADVERTISEMENT