News

Scene șocante în Buzău: pacient cu scutec și sondă urinară atașată de el, surprins pe stradă

Au fost scene șocante în Buzău: un pacient cu scutec și sondă urinară atașată de el a fost surprins plimbându-se pe străzi.
10.08.2023 | 16:27
Scene socante in Buzau pacient cu scutec si sonda urinara atasata de el surprins pe strada
Un pacient în scutec, cu sondă urinară, surprins pe străzile din Buzău. Sursa foto: buzau.net
ADVERTISEMENT

Scene șocante pe o stradă din municipiul Buzău. Miercuri, după prânz, un pacient în pampers, cu sonda de urină atârnând, care ar fi fugit din spital, se plimba nestingherit printre oameni.

Un pacient în scutec, cu sondă urinară, surprins pe străzile din Buzău

În jurul orei 14.30, bărbatul se afla în apropierea unității de pompieri. Purta pe el doar o bluză de pijama și papuci în picioare. Scutecului pe care îl avea îi era atașată punga de urină.

ADVERTISEMENT

Prezența bărbatului a fost semnalată în parcul din fața Colegiului B.P. Hașdeu, de o buzoiancă. În drumul său, pacientul a parcurs mai bine de o jumătate de kilometru. El a trecut și prin apropierea sediului Poliției Municipale.

În ciuda acestei prezențe de-a dreptul șocante pe străzi, zeci de minute nimeni nu s-a sesizat să anunțe autorităților. La un moment dat, a intervenit o femeie. Aceasta a avut o scurtă conversație cu pacientul și a dedus că acesta fugise dintr-un spital.

ADVERTISEMENT

Într-o declarație pentru presa locală, femeia a explicat că a făcut ceea ce i s-a părut firesc în astfel de cazuri, și anume să anunțe autoritățile. ”Practic, eu l-am găsit în parc. Poliția a venit, un pic mai târziu, dar a venit.

Am sunat eu la 112, a venit un pompier care era în zonă și m-a ajutat să-l liniștesc. Pacientul întruna repeta ca vrea sa cumpere țigări. Era într-un hal fără de hal…Era foarte, foarte slab. Era cu pampersul după el, avea și branula si punga de urină. Am fost în stare de șoc. Avea doar o bluziță pe el…”, a spus femeia, potrivit publicația sansanews.ro.

ADVERTISEMENT

Anchetă internă la Spitalul Județean Buzău

În urma acestui eveniment grav, la Spitalul Județean Buzău s-a declanșat o anchetă internă. Sunt vizate de cercetări șase angajate ale Secției Boli Infecțioase, atât asistente, cât și infirmiere.

”Unul dintre pacienţii secţiei Boli Infecţioase, profitând de faptul că personalul secției desfăşura activități medicale (tratament și alte manevre medicale) și se făcea distribuția mesei, a părăsit salonul, pe calea secundară de evacuare în caz de incendiu a secţiei , a ieșit prin spatele clădirii, a forțat gardul de plasă al vecinilor și poarta stradală a acestora.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a deplasat către zona Liceului B.P.Hașdeu. La scurt timp după părăsirea salonului când personalul auxiliar a intrat pentru distribuția mesei a observat aruncați, lângă pat, pantalonii și lipsa pacientului. A fost alertat tot personalul care a început să caute pacientul, în curte și în secțiile alăturate. Serviciul de pază a raportat ca pe cele două căi de acces care sunt sub supravegherea lor nu a ieșit niciun pacient. Acesta a fost adus in secție de echipajul de poliție, starea acestuia nefind afectată de incident”, anunță spitalul.

În acest moment, bărbatul este la spital. După apelul la 112, Serviciul de Ambulanță Județean a trimis un echipaj medical să-l preia de pe străzi.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Momente dramatice pentru o vedetă din România. A leșinat în avion
Momente dramatice pentru o vedetă din România. A leșinat în avion
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată