News

Scene șocante în Iași. Elevă de 16 ani, fiica unui preot, bătută cu cruzime de o handbalistă

Scene șocante raportate în centrul municipiului Iași. O elevă de 16 ani, fiica unui preot, a fost bătută cu bestialitate de o handbalistă de la un liceu cu program sportiv din oraș.
26.07.2022 | 17:27
Scene socante in Iasi Eleva de 16 ani fiica unui preot batuta cu cruzime de o handbalista
Fiica unui preot din Iași, bătută crunt în centrul orașului. Agresoarea, o handbalistă. Motivul gestului. Sursa foto: bzi.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Polițiștii din Iași au deschis o anchetă după un caz grav apărut în presa locală. Jurnaliștii ieșeni au prezentat cazul unei eleve din municipiu care a fost bătută cu picioarele de o hanbalistă de la Liceul Sportiv, totul sub privirile mai multor tineri.

Fiica unui preot din Iași, bătută crunt în centrul orașului. Agresoarea, o handbalistă. Motivul gestului

Incidentul din Iași ar fi avut loc în urmă cu două săptămâni. Victima, o adolescentă de 16 ani de la Colegiul Național de Arte „Octav Băncilă”, este fiica unui preot.

ADVERTISEMENT

Tânăra ieșise în oraș pentru a sărbători promovarea unui examen. La un moment dat, aceasta s-a întâlnit şi cu un băiat.

Presa locală notează că această întâlnire ar fi fost, de fapt, punctul de plecare al agresiunii, deoarece o altă tânără, extrem de geloasă, pusese la cale un plan pentru a-i acorda o lecție fetei.

ADVERTISEMENT

”La data de 11 iulie, poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără a fost agresată, în zona unui centru comercial.

În cauză sunt efectuate cercetări în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, sub supravegherea procurorului de caz, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor care se impun”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

ADVERTISEMENT

Fiica preotului, lovită serios cu picioarele în figură. Și-a scos certificat medico-legal

Victima a fost jignită, iar mai apoi agresată fizic de către portarul echipei de handbal feminin de la LPS. Lovita cu piciorul în plină figură, fata le-a povestit totul părinților care au sesizat la rândul lor Poliția.

Din cauza rănilor cauzate de loviturile puternice cu piciorul în plină figură, fata de 16 ani şi-a scos certificat medico-legal. Din documentul sanitar reiese că are nevoie de 28-30 de zile de îngrijiri medicale, dar şi de consiliere psihologică.

ADVERTISEMENT

Acest caz grav a fost condamnat de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Iași.

”Inspectoratul Școlar Județean Iași s-a autosesizat și a solicitat conducerii celor două unități școlare din care provin elevii implicați să facă propriile verificări.

ISJ Iași condamnă astfel de comportamente violente care contravin valorii lor și principiilor educației și va monitoriza cu mare atenție acest caz”, a declarat Antonina Bliorț, purtătoarea de cuvânt ISJ Iași, conform NewsPascani.com.

ADVERTISEMENT
Tags: