News

Bătaie în plină stradă, la Bistrița. Doi adolescenți au băgat în spital un băiat de 15 ani

Un nou incident violent, de această dată la Bistrița. O bătaie a avut loc în plină stradă, iar un adolescent a ajuns la spital.
27.03.2024 | 22:17
Bataie in plina strada la Bistrita Doi adolescenti au bagat in spital un baiat de 15 ani
Bătaie în plină stradă, la Bistrița. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Bătaie în plină stradă, la Bistrița, acolo unde un băiat, în vârstă de 15 ani, a fost agresat cu bestialitate de alți doi adolescenți. Victima a fost transportată la spital, iar bătăușii au fost prinși de jandarmi.

Bătaie pe o stradă din Bistrița. Un băiat de 15 ani a ajuns la spital

Un nou caz de violență între adolescenți a ieșit la iveală, miercuri seara, după ce doi minori de 15 și 16 ani au atacat un alt adolescent. Totul a avut loc în plină stradă, în municipiul Bistrița, în zona unui hipermarket.

ADVERTISEMENT

Chiar în acele momente, un echipaj de jandarmi trecea prin zona respectivă. Văzând agresiunea, forțele de ordine au intervenit rapid și au pus capăt incidentului. Jandarmii au constatat că băiatul de 15 ani a suferit mai multe răni.

„Doi minori de 15, respectiv 16 ani au atacat un alt tânăr de 15 ani, lovindu-l foarte agresiv, în plină stradă, în zona unui hipermarket de pe strada Calea Moldovei, din municipiul Bistriţa.

ADVERTISEMENT

Un echipaj de Jandarmerie care se afla într-o acţiune de patrulare în zona respectivă a intervenit imediat pentru oprirea acestora”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Bistrița, potrivit News.ro.

Prin urmare, la fața locului a fost solicitat un echipaj medical. Victima a primit îngrijiri, ulterior fiind transportată la o unitate spitalicească. Cei doi agresori sunt cercetați pentru loviri și alte violențe.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, motivul atacului nu este cunoscut, urmând ca cercetările să fie preluate de polițiști. De asemenea, cei doi adolescenți au fost amendați cu câte 500 de lei, în urma acestui eveniment.

Alt incident violent între adolescenți a avut loc în Arad

Nu este singurul caz de violență între adolescenți petrecut, miercuri, în România. Un incident similar a avut loc pe o stradă din municipiul Arad, la primele ore ale acestei zile, înainte de începerea orelor, chiar în apropiere de Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu”.

ADVERTISEMENT

Mai mulți elevi de la această unitate de învățământ au fost implicați într-un conflict, care s-a transformat rapid într-o bătaie. Un băiat de 15 ani a fost grav rănit, în urma loviturilor, fiind transportat la spital. Alți doi minori, de 16 și 17 ani, au fost reținuți.

ADVERTISEMENT