News

Bătaie între elevi, la Arad. Un minor de 15 ani a ajuns la spital, iar alți doi au fost reținuți de poliție

Mai mulți elevi de liceu s-au luat la bătaie pe o stradă din Arad. În urma conflictului, un minor de 15 ani a ajuns la spital, iar alți doi au fost reținuți.
27.03.2024 | 11:18
Bataie intre elevi la Arad Un minor de 15 ani a ajuns la spital iar alti doi au fost retinuti de politie
Incident grav în Arad: mai mulți elevi s-au luat la bătaie. Unul a ajuns la spital. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Incident grav raportat în municipiul Arad, acolo unde mai mulți elevi de liceu s-au luat la bătaie. În urma conflictului fizic, un tânăr de 15 ani a fost transportat cu ambulanța la spital.

Incident grav în Arad: mai mulți elevi s-au luat la bătaie. Unul a ajuns la spital

Din informațiile oferite de Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Arad aflăm că scandalul dintre tineri a avut loc chiar înainte de începutul orelor de curs, marți dimineața.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 8.00, două grupuri de elevi s-au ciocnit într-o zonă centrală a orașului Arad. După o serie de replici, totul a degenerată într-o bătaie în toată regula.

Disputa dintre tineri a avut loc înainte de începerea cursurilor. Toți adolescenţii implicaţi sunt de la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu”, aflat la aproximativ 200 de metri de locul încleștării.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de marți, 26 martie, polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul că, în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 8:00, mai mulți tineri de la o unitate școlară din municipiu, ar fi fost abordați de alți tineri din aceeași școală, cele două grupuri având un schimb de replici și injurii, în zona Boul Roșu”, informează IPJ Arad.

Cel mai mult a avut de suferit un tânăr de 15 ani. Rănit, el a fost transportat la spital. ”În urma interacţiunii, un elev ar fi fost lovit şi ar fi căzut la pământ, ulterior fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, mai arată IPJ, potrivit Aradon.

ADVERTISEMENT

Doi elevi de 16 și 17 ani, reținuți 24 de ore de poliție

Dacă un copil de 15 ani a ajuns la spital, alți doi minori, de 16 și 17 ani, sunt acum după gratii. În urma cercetărilor făcute de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, s-a decis reținerea pentru 24 de ore a celor doi elevi. Sunt acuzați pentru lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”Polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, clarificarea situației de fapt, stabilirea participației fiecăreia și luarea măsurilor legale care se impun.

ADVERTISEMENT

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, au fost identificate persoanele bănuite de lovirea tânărului, în persoana a doi băieți, de 16 și 17 ani. În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice”, mai anunță reprezentanții IPJ Arad.

ADVERTISEMENT
Tags: