Life

Scene șocante la America Express. Concurenții au fost atacați de motocicliși înarmați: “I-au pus pistolul la cap”

Scene șocante la America Express, după ce concurenții au fost atacați de motocicliști înarmați. Întâmplarea a creat panică pentru toată lumea.
08.11.2023 | 08:24
Scene socante la America Express Concurentii au fost atacati de motociclisi inarmati Iau pus pistolul la cap
Concurenții de la America Express, amenințați de motocicliști înarmați. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ultima ediție America Express, telespectatorii au putut vedea scene șocante. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost atacați de motocicliști înarmați.

Scene șocante la America Express. Concurenții, atacați de motocicliști înarmați

În ediția din 7 noiembrie 2023, mașina în care se aflau Cleopatra Stratan și Edward Sanda, alături de reporter și cameraman, în Columbia, a fost înconjurată de motocicliști înarmați.

ADVERTISEMENT

Unul dintre aceștia i-a pus pistolul la cap reporterului, iar cei prezenți au intrat în panică. Totul s-a petrecut imediat după ce au ajuns în oraș, iar cei doi artiști se pregăteau să coboare din mașină.

Cântăreața nici nu a apucat să iasă, că s-au auzit focuri de armă, iar soțul ei a tras-o imediat înapoi în mașină. De cealaltă parte a autovehiculului, reporterul a fost amenințat cu pistolul la cap. Bărbatul înarmat i-a cerut telefonul, dacă vrea să scape cu viață, iar reporterul s-a conformat.

ADVERTISEMENT

“Noi am ajuns pe la ora 9 jumate – 10 seara și am parcat la două minute până la cazarea unde trebuia să stăm și în 10 secunde, trei motociclete ne-au înconjurat cu pistoale. Cu pistoale, pistoale”, au povestit cei doi concurenți de la Antena 1.

Această întâmplare a produs panică printre concurenți, reporter și cameraman. Edward Sanda a recunoscut că s-a gândit la ceea ce era mai rău în momentul în care a văzut reporterul cu pistolul la cap.

ADVERTISEMENT

“A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reporter, la Adriana, cu pistolul l-a cap. I-a zis: ‘Da-mi telefonul’, ea i l-a dat și eu în timpul acesta, mi s-a activat un instinct de salvare și am deschis duba, am tras-o după mine (n.r. Cleopatra), ea a intrat în mașină și s-a auzit pistol.

Eu am crezut că au împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei. Nu știai la ce să te aștepți. Eu m-am gândit la ce-i mai rău”, a mai povestit Edward Sanda la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nimeni nu a pățit nimic după această întâmplare. Cu toate acestea, a fost o sperietură imensă pentru cei care au fost prezenți la fața locului. Toți s-au simțit în pericol după ce au auzit focurile de armă.

ADVERTISEMENT