Life

Actrița Olga Bălan face nuntă la palat: „Avem o mare problemă”

Olga Bălan face nuntă în Transilvania, într-o locație de vis. Nu a stabilit data evenimentului, dar și-a ales locul în care dorește să se căsătorească. Buchetul de mireasă va fi format din florile unui arbore vechi.
29.05.2022 | 10:10
Actrita Olga Balan face nunta la palat Avem o mare problema
Olga Bălan face nuntă la Palatul Brukenthal. sursa foto: Dragoș Zaharia.
ADVERTISEMENT

Olga Bălan face nuntă la Palatul Brukenthal de la Avrig. Actrița și iubitul ei, Dragoș Zaharia, s-au îndrăgostit pur și simplu de această locație, în care și-au propus să se căsătorească. Încă nu și-a ales nașii de nuntă, dar știe cum va arăta buchetul ei de mireasă.

Olga Bălan și-a amânat nunta de mai multe ori în pandemie

Olga Bălan și iubitul ei, Dragoș Zaharia, de profesie fotograf și grafician, au împlinit patru ani de relație la finalul lunii martie. Au o relație frumoasă, bazată pe iubire și respect, deși puțin sunt cei care au dat relației lor o șansă.

ADVERTISEMENT

”Eu și Dragoș suntem împreună de peste patru ani. Am împlinit patru ani pe 27 martie 2022 și avem o relație extraordinar de frumoasă. Ne-am unit sufletele nu numai în viață, dar și pe plan profesional. Există respect, pasiune și compatibilitate între noi și doresc tuturor celor care vor o relație și iubire să își găsească sufletul geamăn”, a declarat Olga Bălan. pentru FANATIK.

Nu și-au ales nașii

Cei doi nu și-au ales nașii de nuntă. Au mulți prieteni care ar putea să îi însoțească la altar și nu vor să supere pe nimeni. Până la marele eveniment, Olga și Dragoș speră să facă alegerea potrivită și iau în calcul chiar să aibă mai multe perechi de nași.

ADVERTISEMENT

”Avem o mare problemă în legătură cu nașii, deoarece avem foarte mulți prieteni care ne iubesc și care doresc să ne fie nași. Noi, acum, suntem un pic dezorientați pentru că nu știm pe cine să alegem, nu vrem să supărăm pe nimeni și ne gândeam că cine știe, poate există posibilitatea să avem mai mulți nași”, ne-a spus actrița și cântăreața Olga Bălan.

”Mi se părea oribil să ne unim destinele cu masca pe față”

Olga Bălan și iubitul ei, Dragoș Zaharia, au vrut să-și oficializeze relația de mai multe ori, însă pandemia le-a dat planurile peste cap. Nu au vrut să apară la Starea Civilă cu masca pe față și au așteptat momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

De puțin timp, de când a primit oferta de a promova Palatul Brukenthal din Transilvania, Olga Bălan a început să se gândească iar la nuntă, pe care intenționează să o organizeze în acest loc mirific.

”Știți că noi nu am dorit să ne căsătorim în perioada pandemiei, deoarece mi se părea oribil să ne unim destinele cu masca pe față. Eu sunt imaginea Palatului Brukenthal din Avrig, iar în felul acesta am avut posibilitatea să cunosc acest loc mirific, unde istoria se îmbină cu natura, dăruind ochilor un spectacol de o frumusețe unică”, susține actrița.

ADVERTISEMENT

Olga Bălan se mărită în grădina franceză

Actrița și cântăreața Olga Bălan a dezvăluit și care este grădina din incinta palatului, în care doresc să își unească destinele.

“Odinioară, acest loc era numit și Edenul Transilvaniei. Eu și Dragoș ne-am îndrăgostit de reședința de vară a baronului Samuel von Brukenthal și am decis să ne căsătorim aici, unde totul are stil, eleganță și rafinament, unde florile și grădinile te fac să te simți în Paradis

Noi dorim să ne unim destinele în grădina franceză, cea mai importantă grădină a Palatului unde visele devin realitate pentru toți tinerii necăsătoriți”, a mai declarat, pentru FANATIK, actrița și solista Olga Bălan.

Cum va arăta buchetul ei de mireasă

Olga Bălan ne mai spune că în incinta locației în care intenționează să se căsătorească există trei arbori de o frumusețe rară, cu flori în culori galben-portocaliu, ce înfloresc în luna iunie. Chiar dacă este târziu să își mai organizeze nunta în acest an, actrița speră ca măcar la anul să aibă loc acest eveniment important din viața lor.

Buchetul de mireasă va fi alcătuit din florile care se găsesc în grădina reședinței de vară a baronului Samuel von Brukental. La rochia de mireasă însă nu s-a gândit, dar crede că va opta pentru un model clasic.

”Trebuie să știți că în grădinile palatului se află trei arbori de Tulipan- arborele lalea, care sunt de o frumusețe rară. Florile sunt de culoare galben spre portocaliu pal și care au peste 250 de ani.

Arborii înfloresc la începutul lunii Iunie, iar noi dorim să ne căsătorim o dată cu înflorirea acestor arbori de Tulipan. Buchetul meu va avea frumusețea florilor care există aici”, spune Olga Bălan.

Olga Bălan și Gabriela Florea
Olga Bălan și soprana Gabriela Florea lucrează la un proiect nou. Sursa foto: Dragoș Zaharia.

În prezent, Olga Bălan lucrează la un proiect cu soprana Gabriela Alexandra Florea și predă lecții de canto pentru copii la Școala de arte Prestissimo Music.

ADVERTISEMENT