Sport

Scene șocante! Un antrenor a fost ucis pe teren, în timpul meciului. Video

Scene șocante în Mexic unde un antrenor a fost ucis pe teren. Un grup de atacatori a intrat pe teren în repriza secundă și l-au împușcat mortal pe bărbatul în vârstă de 44 de ani.
22.07.2023 | 11:28
Scene socante Un antrenor a fost ucis pe teren in timpul meciului Video
Scene șocante! Un antrenor a fost ucis pe teren, în timpul meciului. Sursa: captură video
ADVERTISEMENT

Un antrenor de 44 de ani din Mexic a fost ucis în timpul unui meci de fotbal din Ciudad Obregon, un oraș din statul Sonora. Mai mulți atacatori au intrat pe teren în repriza secundă și l-au împușcat mortal pe bărbat.

Scene șocante! Un antrenor a fost ucis pe teren, în timpul meciului

Un alt spectator a fost rănit. Întâmplarea a avut loc în noaptea de miercuri spre joi și i-au luat prin surprindere pe fotbaliști și arbitri care au asistați șocați la crimă.

ADVERTISEMENT

Când a realizat ce s-a întâmplat, arbitrul a fluierat imediat finalul partidei. Dar, atacatorii s-au făcut nevăzuți și autoritățile au fost chemate de urgență la fața locului.

Medicii nu au mai putut face nimic după ce au ajuns. Antrenorul Jorge Alberto nu mai avea puls. Spectatorul rănit, care a fost și el împușcat, a primit îngrijiri la teren și a fost transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Reacția comentatorilor: “Noi o să plecăm, ați auzit și dumneavoastră focurile de armă”

Pe Twitter a apărut o filmare cu reacția arbitrilor și fotbaliștilor celor două echipe în timpul atacului, iar comentatorii s-au grăbit să încheie imediat transmisia în direct. Imediat după ce s-au auzit împușcăturile, comentatorii au spus:

“Meciul s-a încheiat. Din păcate a avut loc o crimă, aici, la marginea terenului, de unde transmitem. Toți oamenii merg acolo să vadă. Noi o să plecăm, ați auzit și dumneavoastră focurile de armă.

ADVERTISEMENT

Așa că meciul se încheie aici, la scorul de 3-1 și noi o să plecăm deoarece lucrurile pot deveni mai complicate. Atât din partea noastră, până data viitoare, să aveți o noapte bună”, a spus comentatorul.

Ciudad Obregon, pe locul 5 în topul celor mai periculoase orașe din lume

Ciudad Obregon este un oraș rău-famat din Mexic, considerat nesigur de majoritatea localnicilor. Potrivit datelor, este al cincilea oraș din lume la capitolul asasinatelor.

ADVERTISEMENT

Doar în iulie, 27 de oameni au fost uciși. TV Azteca scrie că a fost demarată o investigație după această crimă și poliția are patru suspecți.

 

ADVERTISEMENT