Life

Descalificarea lui Jador de la Survivor: cum s-a ajuns aici. Jorge, personaj-cheie, mutat la Războinici!

Apar noi informații din culisele descalificării lui Jador de la Survivor România. Cum s-a ajuns la această situație șocantă pentru fani?
13.02.2024 | 18:38
Descalificarea lui Jador de la Survivor cum sa ajuns aici Jorge personajcheie mutat la Razboinici
Totul despre descalificarea lui Jador de la Survivor All Stars. Foto: PRO TV/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Descalificarea lui Jador de la Survivor All Stars naște pasiuni intens! FANATIK prezintă noi detalii, din culise! Cum s-a ajuns în punctul în care manelistul a fost scos din joc de echipa de la PRO TV? Desfășurătorul evenimentelor este unul cât se poate de palpitant!

Descalificarea lui Jador de la Survivor România All Stars. De unde a început totul

Viperele Vesele oferă noi detalii, unele de-a dreptul surprinzătoare, cu privire la epopeea descalificării lui Jador de la Survivor România All Stars. Care a fost punctul critic, cel de la care a pornit ieșirea din schemă a cântărețului?

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK și Viperele Vesele au anunțat, în exclusivitate, ieșirea lui Jador din concurs în weekend-ul trecut (10 februarie 2024), nu putem să nu venim cu noi amănunte despre subiectul care a bulversat complet publicul show-ului de la PRO TV.

Pagina de Instagram care oferă bombe după bombe despre emisiunile preferate ale românilor și personajele care apar pe micile ecrane explică, pe îndelete, cum s-a ajuns la descalificarea lui Jador. Ca orice poveste, și aceasta are un început. Unul de pomină!

ADVERTISEMENT

Toată situația lui Jador ar fi pornit de la decizia producătorilor de a schimba regulile jocului în timpul jocului. Totul pentru ca două din personajele-cheie ale emisiunii, adică el și Jorge, să rămână în show cu orice preț.

Mai exact, Jador va începe în edițiile care vor urma să se ceară afară, mânat de dorul față de iubita lui, Oana Ciocan, fostă războinică la Survivor. Întrucât Faimoșii pierd imunitatea, în săptămâna plină de ghinion pentru tabăra roșie, Jador va dori să plece din concurs. Pentru el era prilejul perfect de a ieși la duel și de a pleca din Dominicană. Doar că… socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Planurile lui Jador au fost date peste cap pe nepusă masă!

ADVERTISEMENT

Jador urma să fie la duel cu Jorge, însă producătorii nu și-ar fi dorit să piardă pe niciunul dintre greii sezonului

Jorge era propunerea făcută de grup. Jador e nominalizarea făcută de de TJ Miles, cu care are, de altfel, o relație destul de bună. Duelul dintre Jador și Jorge ar fi însemnat o pierdere de neacceptat pentru PRO TV, susțin Viperele Vesele. Tocmai de aceea, s-a luat o decizie șoc!

Producătorii au decis, în cele din urmă, să reconfigureze echipele, să le amestece, practic, pentru ca Jador și Jorge să fie feriți de riscul eliminării. Prin urmare, odată cu schimbările de trupe, Jorge urmează să ajungă în echipa albastră, salvat, cu alte cuvinte, de eliminare.

ADVERTISEMENT

Efectul bulgărelui de zăpadă: pas cu pas, până la descalificare

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că, în această săptămână, la Survivor România All Stars, începe să se rostogolească bulgarele de zăpadă care va duce, în scurt timp, la descalificarea lui Jador. Este săptamâna în care Faimoșii pierd jocul pentru imunitate. Este săptămâna in care Jador începe să își exprime dorința de a părăsi competiția.

Este săptămâna în care se schimbă regulile la Survivor, asa cum și Jador va avea să acuze in acel Consiliu de pomină de descalificare a sa. În această săptămână de difuzare, Jorge, un apropiat al Pro TV, “om de bază și de casă” al Pro TV, este propunerea echipei Faimoșilor pentru duel. TJ îl va propune pe Jador, la solicitarea acestuia”, notează Viperele Vesele.

Viperele explică, apoi, cu lux de amănunte, cum s-a ajuns la descalificarea lui Jador. Tensiunea creată de faptul că s-au amestecat echipele va crește pentru cântărețul de muzică de petrecere. Artistul s-a supărat pentru că a fost ținut în stand-by de producție, extrem de deranjat de felul în care s-au schimbat regulile, doar pentru ca el să nu fie scos, pentru audiență!

Jador, așa cum îl știm, nu își va ține gura și va devoala toate lucrurile pe care le-a considerat a fi altceva decât pure coincidențe, așa-zisele mașinațiuni făcute de producție. Totodată, mai trebuie spus că în săptămâna în curs, niciun concurent nu va pleca acasă.

Cum s-a ajuns la descalificarea lui Jador de la Survivor. Echipe amestecate, reguli schimbate pe nepusă masă. Nimeni nu e eliminat

„Ar fi trebuit să urmeze un duel între Jador și Jorge, un duel nedorit și neacceptat, la acel moment, de echipa de producție. Motiv pentru care regulile se schimbă! Duelul nu mai are loc și echipele se reconfigurează. Astfel, are loc un joc, între Faimoși și Războinici. Jador rămâne Faimos și Jorge ajunge într-un loc mai ferit de eliminări, bine protejat, “la căldurică”, cum s-ar spune, adică la Războinici.

Jador și Jorje sunt cei care încep să facă alegerile, indiferent de echipa din care fac parte concurenții. Ceilalți continuă, regula fiind următoarea: băieții aleg câte o fată și fetele aleg câte un băiat. Așadar, ajung la Faimoși Maria Chitu, Alexandra Ciomag și Andrei Ciobanu. În această săptămână de difuzare, niciun concurent nu este eliminat din competiția Survivor România All Stars”, încheie Viperele Vesele.

 

ADVERTISEMENT