News

Schimb dur de replici la un post TV din Rusia pe tema războiului din Ucraina. Veteran militar: ”Soldați tineri mor în luptă”. Moderator: ”Ei distrug fascismul”. Video

Războiul din Ucraina a încins spiritele la un post TV din Rusia. Un veteran militar și moderatorul unei emisiuni au avut un schimb dur de replici pe acest subiect.
10.03.2022 | 16:34
Schimb dur de replici la un post TV din Rusia pe tema razboiului din Ucraina Veteran militar Soldati tineri mor in lupta Moderator Ei distrug fascismul Video
ADVERTISEMENT

Un episod petrecut recent la o televiziune rusă controlată de stat demonstrează cât de sensibil este subiectul invaziei din Ucraina în mass-media din această țară.

Scandal în direct la un post TV din Rusia. Dispută între un veteran și un moderator pe tema războiului din Ucraina

Un moment extrem de tensionat a avut loc în direct la o emisiune de la postul Zvezda, televiziunea de stat rusă aflată sub controlul Ministerului Apărării.

ADVERTISEMENT

În platou a fost invitat, printre alții, și Vladimir Jeranosian, un veteran al armatei din Rusia, actualmente expert militar recunoscut.

La un moment dat, acesta a vrut să aducă un omagiu soldaților ruși care au murit în Ucraina spunând, direct, că ”acolo, tinerii noștri soldați mor în luptă”.

ADVERTISEMENT

”Acolo (n.r. în Ucraina) sunt oameni cu experiență de luptă, au trecut prin Afganistan, campania cecenă, prin Donbas. Acolo, de fapt, băieții noștri, precum și cei din Donețk și Luhansk și forțele speciale, mor acum, iar țara noastră…”, a spus Jeranosian.

Imediat după ce a auzit cele spuse de veteranul rus, moderatorul postului de televiziune a izbucnit. Nu l-a lăsat pe Jeranosian să-și termine ideea și l-a atacat dur.

ADVERTISEMENT

”Nu, nu, nu, nu vreau să aud! STOP!”, a strigat acesta.

”Ei mor”, a continuat veteranul. ”Stop!”, a strigat prezentatorul! ”Ei ….așteaptă o secundă!”, l-a rugat Jeranosian. ”Ce, nu te poți opri?”, și-a continuat momentul de furie moderatorul.


”Vreau doar să le onorez memoria soldaților…”, a spus veteranul militar, întrerupt rapid de moderator: ”Ce faci?”.

ADVERTISEMENT

”Vreau doar să ne ridicăm acum și să omagiem cu un minut de reculegere copiii noștri care luptă acolo pentru Rusia și pentru Donbas!”, a spus Jeranosian.

Veteranul a fost apoi contrazis de punctajul regimului de la Moscova, expus perfect de prezentatorul televiziunii aservite statului.

”O să vă spun ce fac copiii noștri acolo! Copiii noștri ucid reptile fasciste acolo! Acesta este un triumf al armatei ruse! Acesta este un triumf al armatei ruse! Aceasta este renașterea Rusiei!” a urlat gazda emisiunii.

ADVERTISEMENT