Life

Schimbare importantă pentru utilizatorii WhatsApp. Funcția secretă care a devenit disponibilă deja

Schimbare importantă la WhatsApp. Utilizatorii aplicației se pot bucura de o nouă funcție secretă, care cu siguranță va fi pe placul lor.
01.12.2023 | 17:50
Schimbare importanta pentru utilizatorii WhatsApp Functia secreta care a devenit disponibila deja
Schimbare importantă pentru utilizatorii WhatsApp. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

WhatsApp a introdus o nouă funcție secretă. Astfel, de acum, utilizatorii aplicației se vor bucura de noi avantaje. Despre ce este vorba și schimbări aduce noua funcție?

Schimbare importantă pentru utilizatorii WhatsApp

Noua funcție WhatsApp poate să ascundă conversațiile. Astfel, utilizatorii vor putea să facă invizibile conversațiile pe care doresc să le țină doar pentru ei. Iar această funcție aduce un plus de confidențialitate.

ADVERTISEMENT

Cum funcționează aceasta și ce trebuie să mai știe utilizatorii? Noua funcție se bazează pe actualul Chat Lock, care permite deja oamenilor să pună o parolă pe anumite conversații.

Acum însă, orice utilizator poate să ascundă anumite discuții, total, fără a mai avea vreun stres că cineva poate să sesizeze anumite texte. Secret Code le permite utilizatorilor de pe WhatsApp ca anumite chat-uri selectate să dispară complet din lista de conversații.

ADVERTISEMENT

Astfel, nici utilizatorul nu le poate vedea și nici altă persoană care are telefonul în mână.  Singurul mod în care acestea sunt dezvăluite este introducerea propriului cod, arată The Sun.

Noua funcție e deja disponibilă

Mai mult de atât, codul este complet diferit față de cel utilizat pentru deblocarea telefonului. Astfel, orice tip de conversație va fi în siguranță, iar nimeni nu va avea acces la ea.

ADVERTISEMENT

Cum funcționează însă? Odată ce ai configurat codul secret, nu există o zonă specială pentru a-l introduce. Trebuie să îl introduci în bara de căutare din partea de sus. De abia apoi conversațiile pe care dorești să le păstrezi private vor redeveni brusc vizibile.

Cum ascunzi conversațiile și folosești codul secret de pe WhatsApp? Asigură-te în primul rând că ai Chat Lock activat și că aplicația WhatsApp este actualizată la cea mai recentă versiune.

ADVERTISEMENT

Ține cont de faptul că momentan, noua funcție este în implementare. Astfel, există posiblitatea să nu fie disponibilă pe toate telefoanele. Odată ce este disponibilă, tot ce trebuie să faci este să apeși lung pe un chat pe care doriți să îl blochezi.

ADVERTISEMENT