Life

Aplicația WhatsApp lansează o nouă funcție. Milioane de români ar putea face asta cu mesajele vocale

WhatsApp lansează o funcție care îi va bucura pe mulți. Milioane de români ar putea profita, în scurt timp, de aceasta.
24.10.2023 | 22:38
Aplicatia WhatsApp lanseaza o noua functie Milioane de romani ar putea face asta cu mesajele vocale
Aplicația WhatsApp va avea o nouă funcție. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Pentru cei mai secretoși sau care nu au foarte multă încredere în oameni, WhatsApp lansează o nouă funcție. Ține de mesajele vocale și va fi foarte apreciată în rândul celor care folosesc aplicația.

WhatsApp face o schimbare importantă. Ce se va întâmpla cu mesajele vocale

WhatsApp a făcut anunțul pe care îl așteptau milioane de utilizatori. Compania a anunțat că va introduce o nouă funcție ce ține de mesajele vocale. Mai exact, oamenii vor avea posibilitarea să trimită mesaje ce pot fi ascultate o singură dată înainte de a se distruge, conform wabetainfo.com.

ADVERTISEMENT

Noua funcție va fi similară cu cea pentru fotografii care există deja, care oferă posibilitatea de a trimite o imagine cu vizualizare unică. Astfel, atunci când cineva va înregistra un mesaj vocal pe WhatsApp, va vedea numărul 1 în interiorul unui cerc.

Odată bifată această căsuță, mesajul nu va putea fi acsultat decât o singură dată. În acest mod, persoanele care se tem că informațiile lor vor fi transmise mai departe sau înregistrate pot evita acest lucru.

ADVERTISEMENT

Totuși, chiar dacă oferă mai multă siguranță, noua funcție WhatsApp are și dezavantajele sale. De exemplu, nici emițătorul nu va putea asculta ce a înregistrat după ce a apăsat pe trimitere.

Aceasta ar putea fi și una dintre problemele majore pe care cineva le-ar putea întâmpina. Totodată, dacă destinatarul va închide accidental aplicația, atunci informația se va pierde.

ADVERTISEMENT

Funcția este în prezent în faza de testare

Având în vedere faptul că popularitatea mesajelor vocale a crescut în ultimii ani, facilitând comunicarea dintre oameni, milioane de români vor aprecia noua funcție de la WhatsApp.

De menționat este că, în prezent, aceasta se afla în faza de testare beta atât pe dispozitivele cu sistem de operare iOS, cât și pentru cele cu Android. Zilele următoare, toată lumea ar putea avea posibilitatea de trimite mesaje audio cu ascultare unică.

ADVERTISEMENT

De altfel, în ultima perioada WhatsApp a făcut mai multe schimbări, dar nu toate au fost în avantajul utilizatorilor. De exemplu, recent, compania a anunțat că aplicația nu va mai fi disponibilă pe anumite modele de telefoane. 

ADVERTISEMENT
Tags: