Life

Schimbare la Bravo, ai stil! Unul dintre jurați nu mai apare în noul sezon

Urmează o schimbare foarte mare la Kanal D în noul sezon cu numărul opt. Unul dintre jurații care a fost până acum pe post nu va mai apărea.
03.03.2023 | 15:35
Schimbare la Bravo ai stil Unul dintre jurati nu mai apare in noul sezon
Schimbare la Bravo, ai stil! Unul dintre jurați nu mai apare în noul sezon. foto Facebook
ADVERTISEMENT

Unul dintre jurații de la Bravo, ai stil nu va mai comenta ținutele concurentelor și în cel mai nou sezon care va începe la Kanal D2 peste foarte puțin timp.

Unul dintre jurații de la Bravo, ai stil nu mai apare în noul sezon

Dezvăluirea a fost făcută chiar de acesta, mai precis de către Tibi Clenci, celebrul fotograf internațional care nu va mai face parte din proiect.

ADVERTISEMENT

În schimb, la masa juraților vor rămâne în continuare Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, care sunt de la începutul proiectului în calitate de jurați.

Tibi Clenci a avut un mesaj pentru viitoarele concurente de la Bravo, ai stil, care va fi de această dată un sezon cu femei obișnuite, și nu cu vedete.

ADVERTISEMENT

Tibi Clenci a spus că experiența de la Bravo, ai stil a fost una specială pentru că este și el, la rândul său, un artist și a apreciat concurentele.

Acesta a spus că a fost onorat să fie mentor pentru niște fete care au vrut să evolueze, nu numai stilistic, ci în multe alte aspecte.

ADVERTISEMENT

„A fost o experienţă cu totul specială, pentru că sunt un artist, un performer, care apreciază actul artistic în toate manifestările lui.

În acelaşi timp, m-am simtit onorat să le fiu alături, ca mentor, unor tinere care şi-au dorit să evolueze din punct de vedere stilistic şi nu numai”, a transmis Tibi Clenci, conform Kanal D.

ADVERTISEMENT

Ce face Tibi Clenci după Bravo, ai stil

Totodată, Tibi Clenci a dezvăluit și ce va face mai departe, după ce nu va mai participa la proiectul de la Kanal D2 și a precizat că se va implica în proiecte ce implică activitatea lui internațională.

„Mă voi implica mai departe în proiecte care ţin de activitatea mea internatională şi le doresc succes noilor concurente care vor păşi în platoul noului sezon Bravo, ai stil ”, a mai spus acesta.

O altă schimbare foarte mare în ceea ce privește show-ul de la Kanal D este că a fost scos din grilă și va apărea pe noul post, ce va fi lansat cât de curând anume Kanal D2.

Despre noul sezon, Ilinca Vandici, care continuă ca prezentatoare, spunea că este foarte entuziasmată și că au fost peste 700 de persoane care au aplicat la casting pentru a face parte din noul sezon de la Bravo ai stil.

ADVERTISEMENT