Life

Schimbare majoră în viața Doinei Teodoru. Ce se întâmplă cu iubita lui Cătălin Scărlătescu: „Rolul de mamă…”

Doina Teodoru a făcut dezvăluiri despre schimbările care se produc acum în viața sa. Ce spune actrița despre rolul de mamă?
12.06.2023 | 16:06
Schimbare majora in viata Doinei Teodoru Ce se intampla cu iubita lui Catalin Scarlatescu Rolul de mama
Doina Teodoru a făcut dezvăluiri despre rolul de mamă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru a vorbit despre ce se întâmplă acum în viața sa. După America Express și-a luat o perioadă pentru ea, însă acum au loc mari schimbări. Actrița a vorbit pentru prima dată despre rolul de mamă.

Doina Teodoru, primele dezvăluiri despre rolul de mamă

După ce s-a întors din America Express, Doina Teodoru a avut nevoie de o perioadă mai lungă în care să-și revină, timp în care chiar a stat despărțită de Cătălin Scărlătescu. Actrița a lăsat-o mai moale inclusiv cu viața profesională, însă acum este gată să revină în forță.

ADVERTISEMENT

Iubita juratului de la Chefi la cuțite a primit un rol în noul serial al Ruxandrei Ion, ce va fi difuzat pe Antena 1. Producția este o adaptare după varianta turcească- Camera 309, iar Doina Teodoru o va interpreta pe Adina.

Personajul său are o poveste de viață interesantă: până la vârsta de 19 ani se căsătorise și avea deja un copil. În călătorie o va avea alături sora ei, Eva. Astfel, înainte de a deveni mamă în viața reală, Doina Teodoru se va pregăti interpretând-o pe Adinei Balti.

ADVERTISEMENT

 „Dintre toate, rolul de mamă este cel care mi-a ridicat cele mai multe întrebări. Când lucrezi cu copii, nu ai altă șansă decât să fii adevărat. Inocența și prospețimea din ochii lor nu te lasă să te eschivezi.

Și scot ce-i mai bun din tine. Mă simt privilegiată să experimentez asta pe platou, alături de Iulia”, a spus Doina Teodoru pentru cancan.ro, despre rolul care o va pune la încercare în curând.

ADVERTISEMENT

„Încă de la casting mi-am dat seama că am de-a face cu un personaj colorat”

Pe de altă parte, Doina Teodoru a spus că între ea și personajul său se poate spună că a fost dragoste la prima vedere. Actrița a fost încântată de ceea ce reprezintă Adina Balti și este bucuroasă că are ocazia să o aducă în casele telespectatorilor.

„M-am îndrăgostit de Adina de la prima lectură. Încă de la casting mi-am dat seama că am de-a face cu un personaj colorat. E un contrast foarte frumos între ce este și ce vrea să pară. La prima mână, ai spune că este un personaj de comedie.

ADVERTISEMENT

Dar forând mai adânc, observi că există foarte multe straturi acolo. Adina e fiică, soră, mamă și soție. Ce poți să îți dorești mai mult într-o astfel de conjunctură? Am intrat în posesia unui personaj ‘cărnos’, cum ne place nouă să spunem și sunt foarte fericită!”, a completat Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT