Life

Un nou serial românesc a fost anunțat! Antena 1 speră să rupă topurile cu el și să fie peste Las Fierbinți

A fost anunțat un nou serial românesc la Antena 1, cu care postul TV speră să rupă topurile și să fie peste Las Fierbinți. Despre ce e vorba.
10.05.2023 | 14:04
Un nou serial romanesc a fost anuntat Antena 1 spera sa rupa topurile cu el si sa fie peste Las Fierbinti
Antena 1 pregătește un nou serial românesc. Sursa foto: Observator
ADVERTISEMENT

Antena 1 anunțat un nou serial românesc, cu care speră să rupă topurile. De data aceasta, Ruxandra Ion a pregătit o comedie romantică, adaptată după o producție turcească.

Un nou serial românesc anunțat de Antena 1

Un nou serial românesc va fi difuzat la Antena 1 și va fi produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Miercuri, 10 mai, s-au anunțat filmările pentru noua producție, intitulată “Lasă-mă, îmi place! Camera 609”.

ADVERTISEMENT

Serialul este o comedie romantică și este special creat pentru cei care își doresc să urmărească o asemenea poveste de dragoste. Povestea este o adaptare după serialul turcesc “Room 309”.

Potrivit comunicatului de presă Antena 1, serialul este acel gen care va stârni dezbateri și discuții amuzante în rândul telespectatorilor. Noul serial reprezintă o provocare pentru Ruxandra Ion. Totodată, este și unul dintre motivele pentru care producătoarea este în picioarele încă de la primele ore ale zilei.

ADVERTISEMENT

“Este primul serial de gen făcut în România. Este o comedie romantică, de fapt un romance cu elemente de comedie, dar şi cu elemente de dramă. Pentru mine este o mare provocare. Am o echipă nouă, formată în mare parte din tineri.

Iar distribuţia… bombă. O să vedeţi în curând. Cred cu tărie că va fi un produs cu multe ingrediente pline de savoare, cu care vă veţi delecta în această toamnă la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Lia – Soţia sotului meu şi Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt cele două titluri care mă fac să mă trezesc la 5 dimineaţa… şi eu nu sunt o persoană matinală”, a declarat Ruxandra Ion.

Bianca Mina, Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandra Ion au semnat scenariul pentru noul serial. Producția are în centru o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii nu se îndrăgostesc la prima vedere și se întâlnesc dintr-o greșeală.

ADVERTISEMENT

De acolo începe o situație de tip domino, unde stângăciile, situațiile comice și romantice continuă neîncetat. Povestea este și despre o moștenire foarte mare, care nu se poate dobândi prin succesiune, ci printr-o condiție specială, impusă de testament.

Ruxandra Ion a semnat și alte producții de succes. Printre acestea se numără “Lia – Soția soțului meu”, “Adela”, “Sacrificiul”, “Fructul Oprit”, “Pariu cu viața”, “Lacrimi de iubire”, “Numai iubirea” sau “Iubire și omoare”.

ADVERTISEMENT