Sport

Schimbare majoră pe piața media din România! Ce abonați sunt afectați după ultima decizie: “S-a retras oficial”

Schimbări majore pe piața media din România. Ce variante au abonații celebrei aplicații care, oficial, și-a anunțat retragerea.
14.01.2023 | 11:34
Schimbare majora pe piata media din Romania Ce abonati sunt afectati dupa ultima decizie Sa retras oficial
Eurosport Player s-a retras oficial de pe piața media. Sursă foto: WorkInSpors.
ADVERTISEMENT

Atât site-ul, cât și aplicația Eurosport Player și-au retras activitatea la nivel global. Anunțul a fost făcut încă de la jumătatea lunii decembrie a anului 2022, însă, în România, abonații nu au mai putut accesa site-ul sau aplicația din App Store din 13 ianuarie 2023.

Schimbare majoră pe piața media din România! Eurosport Player s-a închis

Vineri, 13 ianuarie, abonații Eurosport Player, care au încercat să acceseze aplicația, au primit mesajul că celebra platformă care transmitea evenimentele sportive de pe canalele Eurosport s-a închis.

ADVERTISEMENT

În imaginea cu anunțul oficial, vizitatorii au fost ghidați spre pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru a urmări în continuare transmisiile de pe canalele Eurosport.

Eurosport Player s-a retras oficial.
Eurosport Player s-a retras oficial.

Începând de săptămâna viitoare, Australian Open se vede în exclusivitate pe Eurosport. Primul turneul de Mare Șlem al anului se desfășoară în perioada 16-29 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Ce soluții au abonații Eurosport Player, aplicație care s-a retras oficial de pe piața media

Abonații, care dețin un cont activ pe Eurosport Player și care s-au abonat prin intermediul site-ului cu același nume, pot fii la curent cu evenimentele sportive pe site-ul eurosport.ro., folosind aceleași date de conectare.

De cealaltă parte, utilizatorii care s-au conectat la aplicație prin prisma App Store sau Google Play vor fi nevoiți să se reaboneze prin actualizarea următoarei plăți.

ADVERTISEMENT

Totodată, cei care îndrăgesc sportul și nu au deținut până acum un cont pe Eurosport Player au la dispoziție varianta abonamentului pe discovery+.

Eurosport Player a anunțat că se retrage încă din luna decembrie

Reprezentații site-ului și aplicației au anunțat încă de la mijlocul lunii decembrie că Eurosport Player se va retrage de pe piața media pe 13 ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

„Eurosport Player se apropie de final, pentru ca noi să ne concentrăm pe îmbunătățirea Eurosport.ro și a aplicației Eurosport — destinația ta completă pentru sport live, conținut la cerere și pentru cele mai noi știri.

Din 13 ianuarie 2023, EurosportPlayer.com și aplicațiile Eurosport Player nu vor mai fi disponibile. Abonamentul tău și conținutul premium care îți place nu vor fi afectate.

Poți continua să urmărești sporturile tale preferate pe toate echipamentele tale, autentificându-te pe Eurosport.ro sau prin intermediul aplicației Eurosport”, au anunțat oficialii companiei, potrivit TVMania.

ADVERTISEMENT