Life

Schimbare totală pentru Alex Delea, câștigătorul Survivor. Nu l-ai văzut niciodată așa

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2023, a trecut printr-o schimbare totală. Fostul războinic a avut o apariție inedită.
12.01.2023 | 07:15
Schimbare totala pentru Alex Delea castigatorul Survivor Nu lai vazut niciodata asa
Prin ce schimbare a trecut Alex Delea. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Delea și-a făcut recent o schimbare radicală. Iată unde a fost surprins zilele acestea câștigătorul Survivor 2022!

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, schimbare totală

Anul trecut, Alex Delea a dat lovitura după ce a câștigat sezonul 3 Survivor România, făcând parte din echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 26 de ani a învins-o pe Elena Chiriac și a pus mâna pe trofeu, precum și pe cei 100.000 de euro.

Cu toate că acum este cunoscut la nivel național, Alex Delea este așa cum îl știu fanii. Câștigătorul reality show-ului ține mereu legătura cu internauții pe rețelele sociale, acolo unde postează regulat.

ADVERTISEMENT

Recent, fostul concurent de la Survivor a trecut printr-o schimbare radicală. Alex Delea a decis să-și schimbe look-ul, așa că a mers la un salon din nordul Capitalei pentru a se tunde.

Fostul războinic a fost într-o dispoziție bună și a glumit cu cei care s-au ocupat de tunsoarea lui, potrivit imaginilor surprinse de cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, după ce a fost tuns, Alex Delea a realizat un scurt clip video, după care a părăsit salonul și a comandat o mașină pentru a merge acasă.

Pe cine susține Alex Delea la Survivor România 2023

Zilele trecute, Alex Delea a fost invitatul lui Cătălin Măruță în emisiunea pe care acesta o moderează la Pro TV.

ADVERTISEMENT

După ce a câștigat competiția anul trecut, fostul concurent urmărește sezonul din acest an.

Cu toate că a făcut parte din echipa Războinicilor și mereu o va susține, Alex Delea îi cunoaște pe Faimoșii de la Survivor 2023 și nu poate decide cu cine ține.

În același timp, el și Robert Moscalu din echipa Războinicilor din acest an sunt prieteni buni.

“Eu mereu voi fi cu Războinicii, dar ironia este că eu cunosc toți Faimoșii. Am și un prieten bun la Războinici, pe Robert.

Chiar e prietenul meu din 2019, ne cunoaștem foarte bine. Eu cu țin cu Robert, țin cu Faimoșii, țin cu toată lumea.”, a declarat Alex Delea la Pro TV.

Totodată, Alex Delea a făcut câteva dezvăluiri și despre conflictele din tabăra Războinicilor. Maria Lungu a avut tensiuni cu coechipierii săi încă din prima zi, iar câștigătorul de anul trecut spune că acestea au început chiar din România, după cum i-a spus Robert Moscalu.

ADVERTISEMENT