Life

Schimbare uriașă la Glovo. Ce trebuie să știe toți românii care comandă prin aplicație

Noua opțiune pe care Glovo a introdus-o, începând de luna aceasta. Românii care obișnuiesc să comande mâncare vor vedea modificarea în aplicație.
29.02.2024 | 18:59
Schimbare uriasa la Glovo Ce trebuie sa stie toti romanii care comanda prin aplicatie
Noua opțiune Glovo de care pot beneficia toți românii. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ritmul alert și sarcinile cotidiene i-au făcut pe români, în special, pe cei din marile orașe să apeleze la firmele care livrează mâncare. În București, variantele sunt diverse, ceea ce înseamnă că și lupta pentru a avea cât mai mulți clienți este mai mare. Pentru a câștiga teren în fața celorlalte aplicații de delivery, Glovo a introdus o nouă opțiune.

Noua opțiune de care pot beneficia clienții Glovo din România

Glovo este una dintre cele mai folosite aplicații de livrat mâncare. În București, zilnic, mii de persoane aleg să comande mâncare. Fie pentru a economisi timp, fie pentru a nu mai fi nevoiți să gătească acasă.

ADVERTISEMENT

Glovo se poate lăuda cu mii de comenzi zilnic și, tocmai din acest motiv, aplicația face tot posibilul pentru a-și mulțumi clienții. În 2024, Glovo a pregătit o nouă funcție pentru cei care obișnuiesc să comande mâncare.

Mai nou, toți românii care folosesc Glovo trebuie să știe că au la dispoziție mai multe variante de a plăti comanda de mâncare. Până acum, se putea opta pentru plata cu cardul sau, în unele cazuri, pentru plata la livrare.

ADVERTISEMENT

Începând de anul acesta, românii pot plăti pe Glovo și cu Cardul de bonuri de masă. Momentan, pot fi utilizate doar cardurile Edenred, fiind vorba despre un parteneriat încheiat între cele două companii.

Românii pot plăti comenzile de mâncare cu ajutorul Cardului de Masă Edenred

Glovo permite, mai nou, achitarea comenzilor cu Cardul de Masă Edenred în toate orașele din România unde compania activează. Mai exact, comenzile de la peste 7000 de restaurante din întreaga țara pot fi achitate cu această nouă modalitate de plată.

ADVERTISEMENT

Pentru a putea face asta, utilizatorii Glovo trebuie să urmeze câțiva pași simpli. Cardul de Masă Edenred trebuie înregistrat în aplicația Glovo pentru a putea fi folosit ca metodă de plată.

Restaurantele care acceptă Cardul de Masă Edenred sunt semnalizate ca atare în aplicație. Astfel, utilizatorii Glovo pot vedea care sunt locațiile unde pot plăti cu bonurile de masă și care sunt locațiile unde nu este posibil acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Parteneriatul cu Edenred este încă o dovadă a angajamentului nostru de a oferi utilizatorilor Glovo un serviciu complet. Plata prin cardurile de masă este o soluție valoroasă atât pentru angajații, cât și pentru partenerii noștri.”, a spus Andrada Ionescu, Director Comercial București Glovo, potrivit wall-street.ro.

Aplicațiile care livrează mâncare au devenit din ce în ce mai populare în rândul românilor după perioada pandemiei. Atunci, din cauza restricților, românii au trebuit să găsească soluții care să nu îi pună în pericol. În continuare, potrivit studiilor, cele mai multe comenzi de mâncare sunt date de către persoanele care lucrează la birou.

ADVERTISEMENT
Tags: