Life

Schimbări importante în trustul Pro: Revine Acasă TV! Ce nume va purta Pro X

Au loc schimbări importante în trustul Pro, una dintre ele fiind revenirea postului Acasă TV. De asemenea, postul Pro X, dedicat sportului, va purta un nume nou.
07.03.2022 | 14:04
Schimbari importante in trustul Pro Revine Acasa TV Ce nume va purta Pro X
Trustul Pro anunță revenirea postului Acasă TV. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În trustul Pro apar schimbări importante anul acesta, printre care și revenirea postului Acasă TV, care a devenit Pro 2 în urmă cu aproape cinci ani. Și postul Pro X va avea o nouă denumire.

Schimbări importante în trustul Pro: revine Acasă TV, Pro X își schimbă numele

Televiziunea Pro X, cea care în trecut s-a numit Sport.ro, va deveni Pro Arena. Totodată, Pro 2, fostul Acasă TV, va reveni anul acesta sub denumirea inițială Acasă, notează Paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Pe cele două posturi de televiziune au apărut promo-uri care anunță transformările. Nu a fost anunțată și data de la care schimbările vor intra în vigoare.

Înainte de astfel de schimbări, Pro TV trebuie să primească acordul CNA, așa cum s-a întâmplat și în 2017, atunci când au avut loc ultimele transformări.

ADVERTISEMENT

În 2017, cele cinci televiziuni ale grupului Pro au trecut prin cea mai importantă schimbare de imagine din istoria posturilor TV românești.

Toate și-au schimbat siglele, iar trei dintre ele și-au schimbat denumirile. Este vorba despre Acasă TV, Acasă Gold şi Sport.ro, care au devenit Pro 2, Pro Gold și Pro X. Schimbările au avut loc pe 28 august 2017.

ADVERTISEMENT

Din trustul Pro mai fac parte, în afară de Pro TV, și posturile Pro Cinema, Pro TV Chișinău și Pro TV Internațional.

Ce emisiuni și seriale se difuzează pe cele trei posturi TV

Acasă TV a fost înființat în 1998 și este recunoscut pentru telenovelele celebre din America de Sud difuzate în România, printre care “Înger sălbatic”, “Rosalinda” sau “Inimă sălbatică”.

ADVERTISEMENT

Din 2004 a început să difuzeze și telenovele românești, prima dintre acestea fiind “Numai iubirea” produsă de Ruxandra Ion. Au urmat și altele, dintre care amintim “Lacrimi de iubire”, “Iubire ca în filme” sau “Inimă de țigan”.

Mircea Solcanu, Mihaela Tatu și Simona Mihăescu sunt unele dintre cele mai cunoscute foste vedete Acasă TV.

Pro Gold s-a lansat în 2012, sub denumirea Acasă Gold, și transmite mai multe seriale românești sau străine în reluare, dar și emisiuni.

Pro X, fostul Sport.ro, difuzează emisiuni și știri sportive. Pe acest post sunt difuzate și seriale străine mai vechi, cum ar fi “Friends” sau “M.A.S.H.”.

ADVERTISEMENT
Tags: