Life

Schimbări majore la aplicația Whatsapp. Cele 7 lucruri pe care milioane de utilizatori trebuie să le știe

Vești noi pentru milioane de utilizatori Whatsapp. Au loc schimbări majore în interiorul aplicației, iar unele dintre ele sunt deja disponibile.
19.12.2022 | 15:56
Schimbari majore la aplicatia Whatsapp Cele 7 lucruri pe care milioane de utilizatori trebuie sa le stie
Noi funcții pentru toți utilizatorii aplicației Whatsapp. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Noi schimbări ale aplicației Whatsapp sunt deja disponibile. Cum am aflat asta? De obicei, WhatsApp testează noile caracteristici și modificări într-o versiune specială a aplicației numită beta.

Cele șapte schimbări prezente pe aplicația Whatsapp

Acest lucru înseamnă că aflăm despre schimbări înainte ca acestea să fie lansate la nivel mondial. În această săptămână spre exemplu, Whatsapp, dar și WABetaInfo, au dezvăluit șapte actualizări majore ale aplicației.

ADVERTISEMENT

Ce schimbări urmează deci să apară ? Conform sursei citate, prima dintre ele este cea potrivit căreia comunitățile, sondajele și pictogramele de profil se extind la discuțiile de grup.

Această modificare poate fi deja observată de marea majoritate a utilizatorilor.

O altă schimbare majoră la Whatsapp, care nu a fost încă implementată este posibilitatea de a dezactiva notificările de apel.

ADVERTISEMENT

Cea de a treia schimbare majoră la Whatsapp, care încă nu a intrat în vigoare, este ajustarea punctelor de intrare pentru editarea setărilor de confidențialitate și a pozei de profil.

A patra schimbare este deja disponibilă și prevede noi caracteristici pentru apeluri vocale și video, inclusiv apeluri cu 32 de persoane, dezactivarea participanților la un apel, trimiterea de linkuri de apel, forme de undă vocale și multe altele.

ADVERTISEMENT

Whatsapp mai aduce de asemenea și două noi pachete de autocolante, opțiune deja disponibilă, dar și alte trei emoticoane mari de inimă, această măsură fiind încă în lucru.

Ultimele două noutăți sunt legate de apelurile video pe iPhone și urmează a fi implementate la începutul anului viitor.

ADVERTISEMENT

Ce aplicații poți folosi în locul Whatsapp

De cealaltă parte, restul schimbărilor nu este încă clar când vor intra în vigoare. Poate fi vorba de săptămâni, sau chiar de luni de zile, notează The Sun.

Iar pentru cei care nu mai sunt chiar atât de încântați de Whatsapp și de modificările pe care aplicație la aduce anual, există și soluții.

Există nenumărate aplicații care pot să înlocuiască Whatsapp. Marea majoritate dintre ele au aceleași funcții și de asemenea sunt și gratuite. Printre ele se numără Telegram, dar și Viber.

De asemenea, există și alte aplicații care pot înlocui Whatsapp, însă contra cost. Una dintele este aplicația Threema, care costă  doar cinci dolari și care, spre deosebire de Whatsapp nu cere înregistrarea sau confirmarea contului cu un număr de telefon, lucru care îi ajută pe utilizatori să rămână anonimi.

ADVERTISEMENT
Tags: