News

Școala din România cu piscină și încălzire în pardoseală. Are și lift, iar elevii se bucură de numeroase avantaje

Școala din România cu piscină și încălzire în pardoseală este cu adevărat una deosebită. Unitatea de învățământ are inclusiv lift.
31.01.2024 | 08:34
Scoala din Romania cu piscina si incalzire in pardoseala Are si lift iar elevii se bucura de numeroase avantaje
Școala din România cu piscină și încălzire în pardoseală. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Școala din România cu piscină există într-adevăr. Elevii care învață aici se bucură de numeroase avantaje. Dincolo de asta, mediul este unul cât se poate de ”luxos”. Există lift, dar și încălzire în pardoseală.

Școala din România cu piscină și încălzire în pardoseală

Numeroase instituții de învățământ din România se confruntă cu probleme. Nu puține sunt școlile care nici măcar nu au toaletă în interior, sau căldura necesară în sala de clase. Iar asta poate fi neplăcut pentru elevi.

ADVERTISEMENT

Există însă și unele locații mai ”luxoase”. Și nu, nu vorbim despre o școală privată, ci una de stat, care le oferă elevilor numeroase avantaje. Școala din România cu piscină și încălzire în pardoseală există, într-un oraș cunoscut din țară.

Este vorba despre școala gimnazială „George Enescu” din Sinaia. Se poate spune că aceasta este o excepție când vine vorba de peisajul școlar din țara noastră. S-au făcut investiții masive, iar rezultatele se văd.

ADVERTISEMENT

Școala din România cu piscină și încălzire în pardoseală e locul preferat al elevilor. Marea majoritate merg cu drag aici și chiar nu e de mirare. Elevii au chiar toate condițiile să învețe, dar și să se dezvolte.

În total, în această școală învață 165 de elevi în ciclul primar și alți 259 din ciclul gimnazial. Școala este una de-a dreptul modernă, iar oricine ajunge în interior va fi uimit de tot ceea ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Școala ”George Enescu” din Sinaia are două terenuri de sport, dar și o încăpere pentru proiecțiile de film

În sălile de clasă de la Școala Gimnazială ”George Enescu”, totul este viu colorat. De asemenea, elevii se bucură de echipamente hi-tech, iar persoanele cu dizabilități pot ajunge la etaj cu liftul.

Trebuie menționat că aici nu există calorifere, iar încălzirea este asigurată prin pardoseală. Școala din România, după cum spuneam mai sus, are și piscină interioară. Aici se desfășoară orele de sport.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe lângă lecțiile clasice, elevii pot învăța să înoate. Unii dintre ei pot urma de asemenea și cursuri de aqua gym, relatează cei de la observatorulph.ro. Cum s-a ajuns la o astfel de investiție și de ce alte școli nu oferă aceleași avantaje?

Școala din România cu piscină și încălzire în pardoseală a fost modernizată cu bani europeni. Are în total 21 de clase personalizate și le oferă elevilor numeroase avantaje. Tot aici există teren de sport interior și exterior.

De asemenea, elevii se bucură de un cabinet medical, de izolator cu ieșire separată, în cazul unei boli contagioase, dar și de o sală de mese de prânz. Nu lipsesc nici biblioteca, sala de lectură și nici încăperea destinată proiecțiilor de film.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Flori pe care nu ai voie să le oferi cadou. Nu trebuie să...
Flori pe care nu ai voie să le oferi cadou. Nu trebuie să le aduci la întâlnire, zile de naștere sau evenimente fericite