News

Școala din România cu piscină și încălzire în pardoseală. Are și lift, iar elevii se bucură de numeroase avantaje

Școala din România cu piscină și încălzire în pardoseală este cu adevărat una deosebită. Unitatea de învățământ are inclusiv lift.
31.01.2024 | 08:34
Scoala din Romania cu piscina si incalzire in pardoseala Are si lift iar elevii se bucura de numeroase avantaje
Școala din România cu piscină și încălzire în pardoseală. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Școala din România cu piscină există într-adevăr. Elevii care învață aici se bucură de numeroase avantaje. Dincolo de asta, mediul este unul cât se poate de ”luxos”. Există lift, dar și încălzire în pardoseală.

Școala din România cu piscină și încălzire în pardoseală

Numeroase instituții de învățământ din România se confruntă cu probleme. Nu puține sunt școlile care nici măcar nu au toaletă în interior, sau căldura necesară în sala de clase. Iar asta poate fi neplăcut pentru elevi.

ADVERTISEMENT

Există însă și unele locații mai ”luxoase”. Și nu, nu vorbim despre o școală privată, ci una de stat, care le oferă elevilor numeroase avantaje. Școala din România cu piscină și încălzire în pardoseală există, într-un oraș cunoscut din țară.

Este vorba despre școala gimnazială „George Enescu” din Sinaia. Se poate spune că aceasta este o excepție când vine vorba de peisajul școlar din țara noastră. S-au făcut investiții masive, iar rezultatele se văd.

ADVERTISEMENT

Școala din România cu piscină și încălzire în pardoseală e locul preferat al elevilor. Marea majoritate merg cu drag aici și chiar nu e de mirare. Elevii au chiar toate condițiile să învețe, dar și să se dezvolte.

În total, în această școală învață 165 de elevi în ciclul primar și alți 259 din ciclul gimnazial. Școala este una de-a dreptul modernă, iar oricine ajunge în interior va fi uimit de tot ceea ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Școala ”George Enescu” din Sinaia are două terenuri de sport, dar și o încăpere pentru proiecțiile de film

În sălile de clasă de la Școala Gimnazială ”George Enescu”, totul este viu colorat. De asemenea, elevii se bucură de echipamente hi-tech, iar persoanele cu dizabilități pot ajunge la etaj cu liftul.

Trebuie menționat că aici nu există calorifere, iar încălzirea este asigurată prin pardoseală. Școala din România, după cum spuneam mai sus, are și piscină interioară. Aici se desfășoară orele de sport.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe lângă lecțiile clasice, elevii pot învăța să înoate. Unii dintre ei pot urma de asemenea și cursuri de aqua gym, relatează cei de la observatorulph.ro. Cum s-a ajuns la o astfel de investiție și de ce alte școli nu oferă aceleași avantaje?

Școala din România cu piscină și încălzire în pardoseală a fost modernizată cu bani europeni. Are în total 21 de clase personalizate și le oferă elevilor numeroase avantaje. Tot aici există teren de sport interior și exterior.

De asemenea, elevii se bucură de un cabinet medical, de izolator cu ieșire separată, în cazul unei boli contagioase, dar și de o sală de mese de prânz. Nu lipsesc nici biblioteca, sala de lectură și nici încăperea destinată proiecțiilor de film.

ADVERTISEMENT