Life

Scrisoarea emoționantă a unei fetițe pentru Moș Crăciun. Mama sa a început să plângă

O fetiță de opt ani i-a trimis o scrisoare emoționantă lui Moș Crăciun. Mama sa a început să plângă când i-a citit-o și a hotărât să o facă publică.
13.12.2022 | 22:58
Scrisoarea emotionanta a unei fetite pentru Mos Craciun Mama sa a inceput sa planga
Ce i-a scris fetita lui Moș Crăciun. Sursa foto: pixabay, captură video Tik-Tok,colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai este foarte puțin timp până la sosirea lui Moș Crăciun, iar copiii îi trimit tot mai multe scrisori. Iată ce i-a scris o fetiță în vârstă de opt ani. Mama sa a dezvăluit totul pe rețelele de socializare.

O fetiță de opt ani, scrisoare emoționantă pentru Moș Crăciun

Mulți copii obișnuiesc să ceară doar jucării, haine scumpe sau telefoane de ultimă generație, în prezent, lui Moș Crăciun, însă o parte dintre ei au și altfel de dorințe. Este și cazul unei copile de opt ani, care și-a făcut mama să plângă, când aceasta i-a citit scrisoarea.

ADVERTISEMENT

”Asta înseamnă să fii copil în 2022”, a reacționat Suzy Boliver după ce a văzut ce i-a cerut fiica sa Moșului. Cu ochii în lacrimi, a făcut totul public pe Tik-Tok.

”Asta înseamnă să fii copil în 2022, poate vom reflecta mai mult la asta”, a notat Suzy Boliver în dreptul filmulețului care a strâns zeci de mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fetița i-a scris lui Moș Crăciun să aibă mai mulți prieteni și să nu se mai confrunte cu bullyingul, fenomen care ia tot mai multă amploare, în ultima vreme, în unitățile de învățământ.

”Mai mulți prieteni și mai puțin bullying”, a scris copila, printre altele, pe lista de dorințe.

ADVERTISEMENT
@thebolivers

I wasn’t going to post this, but you know what.. this is being 8 yrs old in 2022 and maybe we should be talking about it..

♬ Get You The Moon – Kina

 

Utilizatorii aplicației au rămas și ei uimiți când au citit scrisoarea și au reacționat cu mulțimi de comentarii. Unul dintre ei a îndemnat-o pe mamă să o mute pe fetiță la o altă școală.

”Ajut-o să-și găsească niște prieteni și, dacă nu poți opri bullying-ul, poți să o ajuți să-i schimbi școala”, a scris un internat în dreptul videoclipului.

ADVERTISEMENT

Ce sfat a primit mama de la un cadru didactic

Filmulețul a fost vizualizat și de către cadre didactice. Unele dintre ele i-au sugerat mamei să ia legătura cu învățătorii fiicei sale și să rezolve cât mai rapid problema.

”Sunt învățătoare, iar dacă fiica dumneavoastră a scris asta, vă sugerez să discutați cu un dascăl. Încercați oricum să o scăpați de bullying. Mulți copii își pierd viața din cauza acestui fenomen”, a scris un cadru didactic.

ADVERTISEMENT