Life

Se anunță noi schimbări la Whatsapp. Ce se va întâmpla cu pozele

Toți utilizatorii Whatsapp trebuie să știe despre noile modificări din interiorul aplicației. Sunt vizate imaginile, iar funcția este una destul de utilă.
15.01.2023 | 22:03
Se anunta noi schimbari la Whatsapp Ce se va intampla cu pozele
Se anunță noi schimbări la Whatsapp. Ce se va întâmpla cu pozele. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Cei de la Whatsapp lucrează la o funcție nouă, foarte asemănătoare cu cea pe care am văzut-o pe iPhone până acu.

Ce opțiune nouă pregătesc cei de la Whatsapp

Mai exact, conform presei de peste hotare, este vorba despre un truc care extrage textul din imagini. Acest lucru ar putea fi util atunci când încerci să scoți cuvintele de pe un semn sau, poate, din meniul unui restaurant.

ADVERTISEMENT

Potrivit WABetaInfo, pentru a te bucura de această funcție nu trebuie decât să deschizi imaginea cu text pe ea și să cauți butonul de detectare a textului.

Același lucru îl putem vedea pe iOS 16, folosind aceeași pictogramă a căsuței de text întâlnită în aplicația Foto de pe iPhone. Așadar, dacă folosești o versiune mai veche de iOS sau un dispozitiv Android, se pare că deocamdată nu te poți bucura de noua opțiune Whatsapp.

ADVERTISEMENT

Atunci când butonul este vizibil în colțul din dreapta jos al fotografiei, poți să îl atingi pentru a extrage ceea ce dorești.

“Rețineți că această funcție este specifică pentru iOS 16 și nu este un serviciu furnizat de WhatsApp“, a precizat WABetaInfo.

ADVERTISEMENT

“Mai degrabă, WhatsApp a început să susțină această funcție prin utilizarea API-ului de sistem”, adaugă sursa citată.

Cum poți vedea în avans schimbările Whatsapp

Funcția a fost observată de către cei de la beta care au ocazia să încerce primele versiuni ale WhatsApp înainte ca acestea să fie puse la dispoziția publicului larg.

ADVERTISEMENT

Acestea nu ajung întotdeauna la versiunea completă, astfel că mai avem de așteptat până când ne vom putea bucura toți de o astfel de opțiune, notează The Sun.

Ce se întâmplă dacă nu mai avem răbdare și vrem să obținem WhatsApp beta? Pentru a descărca WhatsApp beta pentru smartphone-ul tău, trebuie să accesezi Google Play pe Android și să cauți WhatsApp.

Derulează în josul paginii până când vezi opțiunea “Become a Beta Tester”. Atinge butonul “I’m In” și apoi faceți clic pe “Join” pentru a confirma.

Acum tot ce trebuie să faci este să aștepți actualizarea versiunii beta a aplicației.

Amintim că și săptămânile trecute, cei de la beta au anunțat o nouă serie de modificări la nivelul aplicației Whatsapp, unele dintre ele fiind așteptate de multă vreme de utilizatori. 

ADVERTISEMENT
Tags: