News

Ai cont și card la Banca Transilvania? Ce poți să primești gratuit. Veste bună pentru toți clienții

Veste bună pentru toți cei care au cont și card la Banca Transilvania. Ce pot primi gratuit, anunțul instituției financiare
25.03.2024 | 22:44
Ai cont si card la Banca Transilvania Ce poti sa primesti gratuit Veste buna pentru toti clientii
Ai cont și card la Banca Transilvania? Anunț pentru clienți. colaj Fanatik/ Foto Shutterstock/ Hepta
ADVERTISEMENT

Ai cont și card la Banca Transilvania? Clienții instituției financiare primesc o veste bună, în această perioadă, odată cu o nouă campanie lansată de reprezentanții băncii. Cum pot intra în posesia unui cadou?

Ai cont și card la Banca Transilvania? Anunțul momentului pentru clienți

Așa cum informa în urmă cu câteva luni, Banca Transilvania oferă posibilitatea clienților de a opta pentru cardurile speciale pentru Jocurile Olimpice de la Paris din acest acest an. Acum, instituția vine cu o surpriză de proporții pentru iubitorii de sport.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cei care au cont și card la Banca Transilvania au șansa de a primi gratuit bilete de avion pentru Jocurile Olimpice. Clienții vor avea inclusă cazarea, precum și intrarea la competițiile desfășurate în 2024 la Paris.

Doritorii au de parcurs câțiva pași simpli pentru a se înscrie în această campanie. Ei trebuie să aibă un cont la Banca Transilvania sau să își deschisă unul oricând în această perioadă. Ulterior, clienții trebuie să efectueze o plată cu unul dintre cardurile virtuale Olympics, folosind aplicația BT Pay.

ADVERTISEMENT

Acești clienți vor fi înscriși automat în tombolă

Astfel, clienții vor fi înscriși automat în tombola pentru câștigarea unui bilet la Jocurile Olimpice de la Paris. Mai mult, câștigătorii vor beneficia de un pachet dublu, incluzând atât biletele de avion, cazarea, dar și accesul la competiții.

„Susține-ți sportivul preferat la Jocurile Olimpice, direct din tribune. Fă o plată cu unul dintre cardurile virtuale Olympics din BT Pay și ai șanse să câștigi unul dintre cele două pachete duble complete, oferit de Visa, la Jocurile Olimpice din vara aceasta”, a anunțat Banca Transilvania.

ADVERTISEMENT

Cardul virtual cu design special, inspirat de Jocurile Olimpice de la Paris, a fost lansat Banca Transilvania, fiind partener al CComitetul Olimpic și Sportiv Român. Există trei tipuri de carduri de acest fel. Acestea sunt disponibile pentru clienții băncii, care utilizează aplicația BT Pay.

Oamenii îl pot utiliza pentru plăți în magazine ori online, iar costurile de emitere și administrare sunt zero, potrivit reprezentanților băncii. „Este un card de debit exclusiv digital, emis din BT Pay. Clienții îl pot folosi imediat pentru plăți în magazine și online, prin intermediul aplicației. Contul în euro se deschide automat, astfel că nu este necesară deținerea unui cont în euro la BT, în momentul solicitarii cardului. (…)

ADVERTISEMENT

Aceeași tematică – la alegere dintre două variante – o are, pentru o perioadă de timp limitată, și cardul virtual animat BT VISA în lei, lansat anul trecut”, arată Banca Transilvania.

 

 

ADVERTISEMENT